EY TÜRK ! TİTRE VE KENDİNE DÖN.

EY TÜRK ! TİTRE VE KENDİNE DÖN.
 
 
“….Cani geziyor dip diri.. Can vermede masum,
Suç başkasınındır da neden başkası mahkûm ?…”( Mehmet Âkif ERSOY ) 
 
 “Şehitler kervanı”na 5 Mehmetçiğimiz daha eklendi. Hainler sürüsünün; Hakkari/Şemdinli’de 5 Mehmetçiğimizi şehit edip 1 Mehmetçiğimizi de yaralaması(18 Kasım 2012), yüreklerimizi dağladı.  Hain saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyor;  Şehitlerimize Yüce Allah(C.C.)’tan rahmet, şehit yakınlarına sabır ve metanet, Büyük Türk Milleti’ne de başsağlığı dileklerimizi bildiriyoruz.
    İhanetin kol gezdiği, hainlerin-adeta-kahraman muamelesi gördüğü, canilerin ödüllendirildiği bir zaman diliminde yaşamanın ıstırabı ile yanıp tutuşuyoruz.
Terörle, teröristle mücadele edilir.”gerçeğini bir kenara bırakıp “Terörle , teröristle müzakere etme”yolunu seçerseniz eli kanlı katiller,daha çok “Vatan Evlâdı”nı şehit eder. Emniyet Müdürü de çıkıp“Dağda öldürülen teröriste ağlamayan,insan değildir….”diye zırvalar. Sahi, bu “deli saçması”açıklamayı yapan emniyet müdürüne soruşturma açıldı mı ? Yoksa ödüllendirildi mi? Bilmek istiyoruz.
   Askerî helikopterle terörist leşlerinin taşınması, milletimizin vicdanını sızlatmış, milletimizin  vicdanında derin yaralar açmıştır.Hainleri memnun etmenin kime ne yararı var? Anlamakta güçlük çekiyoruz.
      Taviz koparmak için(tavizi de aldılar ) açlık grevinde bulunan teröristler, hayata döndürülürken Mehmetçiklerimiz; 5’er,10’ar,….şehit ediliyor. Sorumluluk sahibi olup da sorumluluğunun gereğini yerine getirmeyen herkes, tarihe ve Yüce Türk Milleti’ne-mutlaka- hesap verecektir.
     YÛNUSÇA DAVRANMASINI BİLEN ASİL TÜRK MİLLETİ, YAVUZCA DAVRANMASINI  DA BİLECEK; HAİNLER VE HAİNLERE TAVİZ , FIRSAT VERENLER -er ya da geç-BU TARİHÎ HESAPLAŞMADAN ASLA KAÇAMAYACAKLARDIR.
     Çağlar öncesinden ;“EY TÜRK ! TİTRE VE KENDİNE DÖN.”diye seslenen atamız Bilge Kağan’ın vermek istediği mesajı iyi anlamak; dertlerimize derman,yaralarımıza merhem olacaktır.
       Saygılarımızla!...     19.11.2012
      
  
                                          
 
                                                                                        Ali BENLİ
                                                            Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi  
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER