EMEKLİLER AÇMI KALSIN ?

EMEKLİLER AÇMI KALSIN ?
Değerli Kamu Çalışanları,kıymetli basın mensupları,
Ömrünün en güzel yıllarını çoluk çocuğunu ihmal ederek emekli olanlar.Son değişikliklerleşayet emekli maaşınızı yemeyip içmeyip yine de ev kirasınıödeyemiyorsanız,çoluk çocuğunuz aç sefilse siz de limon satıyorsanız ya da Avrupalıbeş yıldızlı bir otelde tatil yapan milliyeti başka bir emekliye hizmet ediyorsanız yandınız.Tek göreviniz kalır geriye.AKP’ye oy vermek.Çünkü 1300 lira maaş alıyorsanız.. 500 lirası kesilir geriye 800 lira maaşınız kalır.Kısacası sözün özü aç kalın, ama ek bir iş yapmayın; yaparsanız yandınız.Hani Türkiye Dünyanın en iyi ekonomisine sahip 17.ülkesiydi? Niçin bizim emeklimiz Avrupa’nın emeklisine tabir yerinde ise uşaklık edip otellerde hizmet ediyor,niçin pazarlarda limon satıyor,niçin özel okullarda çalışma gereği duyuyor?
Geçmişyıllarda emekli olanlardanve çalışma zorunda olanlardan verginin yarısı alınıyordu.Şimdi % 15 civarında emekli maaşından kesiliyor.Helal olsun.Ekonomimizi idare edenlere.
Neyi adaletli yapıyor ki hükümet?Adının zıddı.Adalet ve Kalkınma Partisi.Görevlendirdiğiniz zatların hepsi belli sendikanın mensupları.Adalet bunun neresinde ?Ama şunu unutmayın seçimler yaklaşıyor.Adaletli davrandığınız gibi Devlet memurlarının oylarını da adaletli bir şekilde alırsınız.Bulunduğunuz makam ne olursa olsun dosdoğru olunuz.
Türk Eğitim Sen olup bitenleri takip ediyor bilesiniz.

Her şeye rağmen bizlere destek verenler dosdoğru olanlara selam olsun.Saygı ve sevgilerimle…

Fethi KURT
Türk Eğitim Sen
Antalya 2Nolu Şube Başkanı
Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER