DEMİRYOLU YASA TASARISINA TEPKİ ...

DEMİRYOLU YASA TASARISINA TEPKİ ...
Demiryolu Yasa Tasarısına Karşı Meclis'e Yürüdük!
Türkiye demiryolu ulaştırmasının serbestleştirilmesiyle ilgili yasa tasarısının bugün TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda görüşülecek olması nedeniyle Sendikamız ile Kamu Sen'e bağlı Türk Ulaşım Sen ve demiryollarında örgütlü derneklerle birlikte bugün(13.03.2013 Çarşamba) saat 09.15'te YKM önünde toplanıp TBMM Dikmen kapısı önüne yüründü ve burada basın açıklaması yapıldı.
YKM önünden Demiryolu Çalışanları Platformu adıaltında "Demiryollarının Tasfiyesine Hayır" pankartı arkasında Demiryolları Halkındır Satılamaz, AKP Yasanı Al Başına Çal, Özelleştirmeye Hayır, Zafer Direnen Emekçinin Olacak sloganları atılarak Meclis önüne kadar yüründü.
TBMM Dikmen Kapısı önünde Sendikamız Genel Başkanı Yavuz DEMİRKOL ve Türk Ulaşım Sendikası Genel Başkanı tarafından açıklama yapıldı. Açıklamanın ardından Sendikamız Genel Başkanı TBMM Bayındırlık,İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantına Sendikamız görüşlerini aktarmak üzere ayrıldı.
Ankara'da yapılan yürüyüş ve basın açıklamamız dışında Şube ve Temsilciliklerimiz tarafından da demiryollarında örgütlü diğer Sendika ve Derneklerle birlikte basın açıklamaları yapıldı.
Bilgilerinize sunarız.


BTS GENEL MERKEZİ
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER