MEB YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SINAVINA HAZIRLANIYOR

Milli Eğitim Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı yapmaya hazırlanıyor. Sınavın 2014 yılının aralık ayında yapılacağı öne sürülüyor.

MEB YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SINAVINA HAZIRLANIYOR
 
Yönetici atama yönetmeliği çerçevesinde il müdürlükleri müdür atamalarını yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı ise yeni görevde yükselme sınavına hazırlanıyor. Kamudanhaber’in haberine göre  Milli Eğitim Bakanlığı 2013 yılı içerisinde görevden yükselme sınavı yapacak. Şube müdürlüğü sınavı için MEB'de yeni yönetmelik hazırlanıyor. Müdürlük ve müdür yardımcılığı sınavı konusunda şu anda bir çalışma bulunmuyor. 
Bilindiği üzere Yönetici atama yönetmeliğini ve mülakat konusunu sendikalar dava etti. Öncelikle bu dava sonucu beklenecek . Daha sonra isteğe bağlı atamalar , norm kadro fazlası atamalar ve rotasyon yapılacak. 
Zaten ülke genelinde son yapılan yönetici atamaları ile neredeyse münhal kadroların tamamı doldu . Milli Eğitim Bakanlığının Nisan - Mayıs ayları gibi yönetici atama sınavının yapılacağı tahmin edilse de , MEB'in 2104 Eylül - Ekim aylarından önce sınav yapacağına pek ihtimal verilmiyor.
Görevde yükselme yönetmeliğinin ekim ayı gibi çıkacağını ve sınavları aralık ayı gibi yapılacağı öne sürülüyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatma
fatma - 11 yıl Önce

lutfen kurtarma sinavlari olsun lutfennnn

SIRADAKİ HABER