ANKARA MEM SINAVLI YÖNETİCİ ATAMAYI BAŞLATIYOR

Ocak ayında yapılan listede yargı kararları, norm fazlası idareci atamaları veya istifa eden yöneticiler vb. sebeplerle değişen normların bildirilmesi istendi. Pazartesi günü listeler yenilenecek ve yetişmesi durumunda Pazartesi günü aksi bir durumda ise Salı günü Ankara MEM sınavlı atama duyurusuna çıkacak.

ANKARA  MEM SINAVLI YÖNETİCİ  ATAMAYI BAŞLATIYOR
Ankara MEM, 07.01.2013 tarihinde ilçelere gönderdiği yazı ile yönetici atamaları yapacağını duyurmuştu. Fakat bu yazıya rağmen duyuruya çıkmaması atama bekleyenler için endişeli bir bekleyişe sebep olmuştur. O günden beri binlerce öğretmenin bu süreci takip ettiği bilinmesine rağmen bir açıklama yapılmamış sendikalar vasıtası ile kamuoyu ile paylaşılan bilgilere de uyulmamıştı. Bunun üzerine yüzlerce öğretmen okullarına yönetici atama dilekçesi verdi ve bu dilekçeler Ankara MEM’e ulaşmaya başladı.

Kamugazetesi.com sitesi olarak süreci yakından takip etmekteyiz. Edindiğimiz bilgilere göre Ankara MEM Cuma günü itibari ile tüm ilçelerden norm güncellemesini tekrar istedi. Ocak ayında yapılan listede yargı kararları, norm fazlası idareci atamaları veya istifa eden yöneticiler vb. sebeplerle değişen normların bildirilmesi istendi. Pazartesi günü listeler yenilenecek ve yetişmesi durumunda Pazartesi günü aksi bir durumda ise Salı günü Ankara MEM sınavlı atama duyurusuna çıkacak. 

Kamugazetesi.com
Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nuta
nuta - 11 yıl Önce

6 senedir bekliyorum kumar oynar gibi kura çekiliyor 6 sene önce müracaat eden gidemiyor yeni başvuran gidiyor bu adaletmi hakkımı helal etmiyorum

SIRADAKİ HABER