POLİSE SALDIRI ÜÇ ŞEHİT !

Antalya'daki silahlı saldırıda 3 polis şehit oldu.

POLİSE SALDIRI ÜÇ ŞEHİT !
 

Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli yunus ekibine Yıldız Mahallesi 228 Sokak'ta bir otomobilden ateş açıldı. Olayda yaralanan isimleri henüz belirlenemeyen 2 polis memuru Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak polisler şehit oldu.

Bu arada, il genelinde kavşakları tutarak saldırganları yakalamak isteyen polis ekiplerinden Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir ekibe de Kepez ilçesi Cezaevi Kavşağı'nda aynı otomobilden ateş açıldı. Olayda yaralanan bir polis memuru da kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olayda hayatını kaybeden polis memurlarının Mehmet Çolak (30), Mustafa Kılıç (45) ve Abdullah Bülbül (34) oldukları öğrenildi.

Polis ekipleri kent genelinde saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Otomobili bırakarak yaya olarak kaçan saldırganlardan birisi polis tarafından yakaladı.

Terör şüphesi yok
Vali Ahmet Altıparmak, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne giderek, yetkililerden bilgi aldı.

Altıparmak, hastaneden çıktıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, polis memurlarının ihbar üzerine olay yerine gittiklerini belirterek, ''O noktada şüpheli şahıs ateş açıyor. Bir arkadaşımız şehit oluyor. Daha sonra bir araçla başka bir istikamete gittikleri noktada ikinci ekibimiz kontrol ediyor. Bu esnada şahıslar araçtan iner inmez ateş açıyor. İki polis arkadaşımızı da orada kaybediyoruz'' dedi.

Ekiplerin takipte olduğunu, panik yaratacak herhangi bir olay olmadığını ifade eden Altıparmak, ''Şahıslar aracı bırakıp yaya olarak kaçtılar. Terör şüphesi yok. Olay adi bir asayiş vakasıdır'' diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER