OKUL MÜDÜRLERİNİN DERSE GİRME ZORUNLULUĞU KALKIYOR

Okulların idari işlerinin yanı sıra haftada 6 saat derse girme zorunluluğu olan müdür ve yardımcılarının görevi teke düşecek

OKUL MÜDÜRLERİNİN DERSE GİRME ZORUNLULUĞU KALKIYOR

Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile bir araya gelen Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, konuyu gündeme taşıdı.

SEN OTUR 45 DAKİKAYA GELİYORUM TARİHE KARIŞIYOR

Bakan Avcı, sıkıntıların farkında olduklarını kaydederek,"Talebinizi dikkate alarak Kamu Personeli Danışma Kurulu'na (KPDK) yazıyı hemen yazacağız" cevabını verdi. Yapılacak çalışmayla, okula idarecilerle görüşmek üzere gelen velilerin dersin bitmesini beklemesi sıkıntısı da son bulacak. Böylece veliye"Sen otur, ben 45 dakikaya geliyorum" sözü tarihe karışacak. Ayrıca idarecilerin derse girmemesi sebebiyle ortaya çıkacak olan öğretmen açığı da ağustos ayında yapılacak olan öğretmen atamasıyla kapatılacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
SEN OTUR 45 DAKİKAYA GELİYORUM TARİHE KARIŞIYOR
SEN OTUR 45 DAKİKAYA GELİYORUM TARİHE KARIŞIYOR - 11 yıl Önce

SEN OTUR 45 DAKİKAYA GELİYORUM TARİHE KARIŞIYORBakan Avcı, sıkıntıların farkında olduklarını kaydederek,"Talebinizi dikkate alarak Kamu Personeli Danışma Kurulu'na (KPDK) yazıyı hemen yazacağız" cevabını verdi. Yapılacak çalışmayla, okula idarecilerle görüşmek üzere gelen velilerin dersin bitmesini beklemesi sıkıntısı da son bulacak. Böylece veliye"Sen otur, ben 45 dakikaya geliyorum" sözü tarihe karışacak. Ayrıca idarecilerin derse girmemesi sebebiyle ortaya çıkacak olan öğretmen açığı da ağustos ayında yapılacak olan öğretmen atamasıyla kapatılacak.

Osman
Osman - 11 yıl Önce

Veliler iyiki varsınız yoksa girilen ders saatini arttırır bunlar.Okul disiplinini hesap edemeyecek kadar az düşünen insanlar bu işleri düzenliyorlar.Bravo.

RUKİYE BARÇA
RUKİYE BARÇA - 11 yıl Önce

Bakanımız çok büyük bir sorunu ortadan kaldırıyor.Tebrik ederim.

SIRADAKİ HABER