ÖĞRETMEN VE MEMURA DOĞU GÖREVİ GELİYOR. ÖĞRETMENE ROTASYON BAŞLIYOR

Başbakan ERDOĞAN , Kızılcahaman toplantısında yaptığı açıklamada kıdemli öğretmenleri aşama aşama Doğu'ya göndereceklerini söyledi.

ÖĞRETMEN VE MEMURA DOĞU GÖREVİ GELİYOR. ÖĞRETMENE ROTASYON  BAŞLIYOR
Kızılcahamam  Kampının Perde Arkası Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez’in haberine göre, birçok ailenin ocağını söndüren, gençlere kötü alışkanlıkların yolunu açan bahis oyunlarının devlet eliyle pazarlanması uygulamasına son veriliyor
 
KIDEMLİ ÖĞRETMENLER DOĞUYA
 
Doğu ve Güneydoğu illerinin eğitim seviyesinin yukarıya çekilmesi adına seferberlik başlatılacağını söyleyen Başbakan Erdoğan'ın, ''Kıdemli öğretmenleri aşama aşama doğuya göndereceğiz. Sadece öğretmen değil tüm memurlara uygulanacak'' şeklinde konuştuğu kaydedildi.
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan ali
hasan ali - 11 yıl Önce

23 yıllık öğretmenim evime daha yeni oturmuşken bu da nereden çıktı.Buyursunlar kendileri gitsinler.

Gülsüm öz
Gülsüm öz - 11 yıl Önce

Yeni göreve başladınız hadi doğuya, siz tecrübeli oldunuz hadi doğuya oyuncak değil insanız, hayatında hiç doğu hizmeti yapmamış öğretmenler memurlar var, onlar gitsinler bir de çözüm sürecini destekleyenlerle bu hükümete oy verenler gitmeli diyorum pes diyorum başka da birşey söylemiyorum..

Ahmet ÜNSAL
Ahmet ÜNSAL - 11 yıl Önce

Öğretmenliğimin ilk 6 yılını Diyarbakır'da yaptım. Haftada 50 saat der verdim. Şimdi gönderseler 15 saati yarım yamalak verebilirim. Çünkü aklımın yarısı eşimde, yarısı çocuğumda, yarısı ana-babamda, kalanı da okulda. Tecrübe herşey değil maalesef. Emekliliği gelmiş bir öğretmen.

 ali yılmaz
ali yılmaz - 11 yıl Önce

kendileri binlerce polisle gidiyor.bizede bir kaç tane polis versin bizde gidelim geröçi polis bile kendini koruyamıyor.

AAA
AAA - 11 yıl Önce

BİZ ZATEN DOĞUYA GİTMEYE BAŞLADIK. KEŞKE BİRAZ DA BATIYA GİDEBİLSEK

AYŞE GÜL
AYŞE GÜL - 11 yıl Önce

Evimin borcunu zar zor öderken,çocuklarım istedikleri okullara yerleşmişken, dalgamı geçiyorlar.Milletin aile düzenini bozmaya ne merakılılarmış be!

aklı selim
aklı selim - 11 yıl Önce

sedat
sedat - 11 yıl Önce

Bu akparti zivanadan cikti..cok oy alirsiniz siz


SIRADAKİ HABER