MEB'DE İLGİNÇ BİR TORPİLLE ATAMA ÖYKÜSÜ

Bilindiği üzere MEB Müsteşarı Mehmet Emin ZARARSIZ’ın görevinden alınarak yerine Yusuf TEKİN’in atanması sözkonusu.

MEB'DE İLGİNÇ BİR TORPİLLE ATAMA ÖYKÜSÜ

Bilindiği üzere MEB Müsteşarı Mehmet  Emin ZARARSIZ’ın görevinden alınarak yerine Yusuf TEKİN’in atanması sözkonusu.

Müsteşarlık makamına geldiği günden bu yana, eğitim çalışanlarının problemini çözmekte çok ağır davranan Sayın Mehmet Emin ZARARSIZ, giderayak sekreteri Ayşen DEMİRSOY’u kadrolu olarak (asaleten) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne Grup Başkanı olarak atattı.

Şu anda Milli Eğitim Bakanlığında 80’e yakın grup başkanı bulunmaktadır. Bu grup başkanlarından 3/2 si vekaleten görev yapmaktadır.Ancak, özelliği  neyse, Sayın M.Emin ZARARSIZ’ın sekreteri, Açık Öğretim Fakültesi İşletme Bölümü mezunu Ayşen DEMİRSOY bir günde asaleten grup başkanı oldu.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Nabi AVCI’ya, Türk Eğitim Sen olarak soruyoruz,asaleten atamayı hak eden onca grup başkanı varken, tek özelliği Sayın Mehmet Emin ZARARSIZ’ın sekreteri olmak olan, Ayşen DEMİRSOY’u bir günde asaleten grup başkanı olarak atarken, vicdanınız sızlamadı mı? Vekaleten, aylardır görev yapanların suçu nedir? Sizin sorumluluğunuzda olan bir bakanlıkta, böylesine haksız, hukuksuz uygulamalar olurken, siz ne yapıyorsunuz?

Türk Eğitim Sen  olarak, hem Sayın Nabi AVCI’yı hem de torpilli atamanın yapılmasına vesile olan Mehmet Emin ZARARSIZ’ı, hakkı yenen eğitimciler adına kınıyoruz.

Kendi sekreterinizi, bu kadar hızla, asaleten grup başkanı olarak atarken, bu özelliğinizi eğitim çalışanlarının yaşadığı problemleri çözmede, bugüne kadar neden göstermediğinizi de eğitim çalışanları sorgulayacaktır.

Türk Eğitim Sen olarak,bu haksızlığa göz yumanlara, sebep olanlara “yazıklar olsun” diyor, Allah’a havale ediyoruz.

 

 

 

TÜRK EĞİTİM SEN GENEL MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Onlar bunu çoktan hakettiler...
Onlar bunu çoktan hakettiler... - 11 yıl Önce

biraz da hakkı yenen kardeşlerimiz konuşsun onlar susuyor siz konuşuyorsunuz. Zarara rıza gösteren mazlum da en az zalim kadar suçludur.

 şahinkaya
şahinkaya - 11 yıl Önce

sayın zarasız( kendine zararsız ) hesabın sorulacak uzak değil yakındır.

SIRADAKİ HABER