MEB YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİNİ DEĞİŞTİRİYOR

MEB, yönetici atama yönetmeliğini değiştiriyor Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 07.01.2013 tarihinde yayımladığı duyuru yazısını geri çekti.

MEB YÖNETİCİ ATAMA YÖNETMELİĞİNİ DEĞİŞTİRİYOR

İl Müdürlüğü 7 ocak'ta, http://cankirimem.gov.tr adresinden yayınladığı duyuru ile il geneli münhal eğitim kurumu müdürlükleri için Seçme Sınavı Sonucuna Göre Müdür, Müdür Başyardımcılığı ve Müdür Yardımcılığı kadrolarına atama yapacağını belirtmişti.

 Müdürlük, bugün yaptığı açıklamada "Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticiliklerinin Atama ve Yer Değiştirmelerine İlişkin Yönetmelik'te değişlik yapılacağı bilgisine" ulaştığını belirterek, işlemlerin 2. bir emre kadar ertelendiğini duyurmuştur.







KAYNAK: MEMURLAR.BİZ

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
eğitimci
eğitimci - 12 yıl Önce

Bu memleket hukuk devleti değil, Kanun devleti. Gece rüya gör, gündüz rüyanı genelmüdürlerine anlat metin haliine getirsinler. Bakanlar kurulu onaylansın resmi gazetede onaylat. yürürlüğe girsin. adına mevzuat diyelim, hukuk kuralı diyelim 800 bin insana uygulayalım. AKIL BUNUN NERESİNDE

malum insan
malum insan - 12 yıl Önce

M.E.B Yönetici Atama Yönetmeliğini ne zaman çıkaracak. Bilgi Edinme sayfasından durumu yazabilirsiniz. http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx Adresine; ..... ilimizde yönetici atamaları (Müdür, müdür başyardımcısı, müdür yardımcısı) Yeni Yönetici Atama Yönetmeliği ne zaman çıkarılacak. Bu konuda bilgi sahibi olmak istiyorum. Gereğini arz ederim. Şeklinde yazıp gönderebilirsiniz

alim
alim - 12 yıl Önce

Bakanlık bunca zaman durdu durdu, atama zamanı geldi, yönetmelik değişikliği yapacakmış.İşletmeciler yeni uyandı herhalde.BAkanlıkta eğitimci kalmazsa olacağı buydu.Atamalar bir ana evvel yapılmalıdır.

istanbul FM
istanbul FM - 12 yıl Önce

ÇANKIRI "ikinci bir emre kadar" yazıyı geri çekti ise birinci emrin nerde olduğunu sorsam ayıp mı etmiş olurum.Devlet idaresi hiç bu kadar keyfi olmamuştı.

SIRADAKİ HABER