EMNİYET SIRAYA DİZİLEN POLİSLERLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI !

Emniyet Genel Müdürlüğü, Hatay'da AK Parti milletvekilinin oğlunun da içinde bulunduğu olayın tüm boyutlarının araştırılması amacıyla polis başmüfettişi görevlendirildiğini açıkladı.

EMNİYET SIRAYA DİZİLEN POLİSLERLE İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI !
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı basın yayın organlarında, Hatay İli Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde 29 Haziran 2012 tarihinde meydana gelen olayın adli sürecinde gerçekleştirilen teşhis işlemine ilişkin olarak yayınlanan haberlerle ilgili açıklama yapılmasına gerek duyulduğu belirtildi. İnceleme ve soruşturma neticesine göre gerekli işlemlerin yürütüleceği ve varsa uygulamada olumsuzluklara sebep olan mevzuat ve usullerin yeniden düzenlemesi yönünde çalışmaların yapılacağı vurgulandı.
 
İLÇE emniyet müdürü, İL müdür yardımcısı oldu
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu'nun oğluna polisleri teşhis ettirdiği için eleştirilere maruz kalan Hatay'ın Dörtyol İlçesi Emniyet Müdürü Mustafa Marangoz, İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Emniyet Genel Müdürlüğü, Marangoz'un atanmasının rutin bir uygulama olduğunu belirtti. Marangoz'un bir süre önce 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne yükselmesinden dolayı bu göreve atandığı ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER