BU NE ŞANS ! AYNI GÜN, HEM ÖĞRETMEN HEM MÜDÜR YARDIMCISI ATAMASI ÇIKTI.

Milli Eğitim'de skandal atama. Aynı kişi hakkında aynı gün iki atama kararı çıktı. birdincisinde öğretmen ikincisinde ise müdür yardımcısı olarak atandı. işte o atama kararları.

BU NE ŞANS ! AYNI GÜN, HEM ÖĞRETMEN HEM MÜDÜR YARDIMCISI ATAMASI ÇIKTI.
ÇİFTE STANDARDIN BÖYLESİ.

Türk Eğitim Sen şube başkanlarından Remzi Özmen bu konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede  "aynı makam ve kişi onaylı kararnameyi görüyoruz.. Aynı tarihte birinde öğretmen diğerinde müdür yardımcısı olarak atanan kişi hangi kiriterlere göre atanmıştır. Tarihleri aynı olan bu kararnameler kimlerin isteğiyle değiştirilmiştir. Bürokraside veya siyaseten adamı olmayanların cezalandırılması hangi ahlaka sığmaktadır. Esasında Alan değişikliği ile sınıf öğretmeni idarecilerin idareciliklerinin üzerlerinden alınması bir garabettir. İş bilmemezliktir. Fakat burada esas olan sorun A kişisine başka uygulama B kişisine başka uygulama yapılmasıdır. Bu bakanlığın hiç mi ortak bir standardı yok mu ki kişiye göre karar verip kararname değiştirmektedir. Sultangazi İlçemizde birçok sınıf öğretmeni idareci kendi okullarını isteyip alan değişikliğine başvurdukları halde üzerlerinde idarecilikleri alınmış ama ne hikmetse üç kişinin idareci olarak kararnamesi gelmiştir. Bu durumun acilen düzeltilmesi ve üzerinde idareciliği alınan diğerlerinin idareciliklerinin verilmesini beklemekteyiz.

BELGELER İÇİN HABERİN DEVAMINI TIKLAYIN
Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 12 yıl Önce

rezalet

osman
osman - 12 yıl Önce

Bu kadar da bırakın olsun,müslüman dayanışması olmalı.Ülkede herkes kral,yaptım oldu diyor,hesap soran yok nasılsa.Yüce Rabbim bu ADALETSİZLİKLERİN hepsini bizi yönetenlerden muhakkak soracaktır.

mustafa bozgeyik
mustafa bozgeyik - 12 yıl Önce

burada sıkın ne? anlamadım. adam alan değişikliği yapmış. Bir idareci sınıf öğretmenliğinden beden eğitimi öğretmenlğine atanmış. ne olacaktı idareciliği mi düşecekti. Bence bunun bir haber değeri bile yok. Sorun ne burada?........

Ahmet ihsan
Ahmet ihsan - 12 yıl Önce

Mustafa Bozgeyik kardeş sorun şu aynı gün aynı adama iki ayrı kararname imzalanıyor. Bir de diğer alan değiştiren müdür yardımcılarına sorsana hepsinin idarecilikleri düştü. Bu arkadaşın farkı ne?

SIRADAKİ HABER