AKP KAMU ÇALIŞANLARINA MEYDAN OKUYOR

AKP KAMU ÇALIŞANLARINA MEYDAN OKUYOR

Sınıf Tavrı AKP'nin kamu emekçilerine dönük saldırıları konu alan bir panel düzenliyor. Panele KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve TMMOB Eski Başkanı Kaya Güvenç konuşmacı olarak katılacak.

AKP'nin kamu personel rejiminde yapmayı planladığı değişiklikleri ve kamu emekçilerinin kazanılmış haklarına yönelik saldırıları ele alan "AKP Kamu Çalışanlarına Meydan Okuyor" başlıklı bir broşür yayınlayan Sınıf Tavrı, Ankara'da bir panel düzenliyor.

Yakın zamanda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından da dile getirilen 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yapılmamak istenen değişikliklerin de değerlendirileceği panel 16 Şubat Cumartesi günü, saat 14.00'da Batı Sinemasında gerçekleştirilecek.

Kamuda güvencesiz çalışmanın önünün açılması, performansa dayalı ücret uygulaması, esnek ve kuralsız çalışma ile kamu hizmeti ve kamu çıkarı gibi başlıkların da ele alınacağı panelde KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve TMMOB Eski Başkanı Kaya Güvenç katılımcı olarak yer alacak.

panel_afis_2.jpg

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER