YAĞMUR BEKLENEN İLLER

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Adana, Hatay, Osmaniye'de sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı...

YAĞMUR BEKLENEN İLLER
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Adana çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

OSMANİYE VE HATAY ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

TUNCELİ VE BİNGÖL ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün sabah saatlerinden itibaren Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur, yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların kuvvetli (20-50mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANTALYA'DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ

Antalya'da dün akşamdan bu sabaha kadar yüksek kesimlere metrekareye 108 kilogram yağış düştüğü bildirildi.

Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman yaptığı açıklamada, dün akşam saatlerinden itibaren il genelinde etkili olan yağışın yüksek kesimlerde yoğunlaştığını, yağışların Konyaaltı'nda Sarısu Deresi'nin taşmasına neden olduğunu söyledi.

Antalya'nın yüksek kesimlerinden Nebiler bölgesine dün akşamdan bu sabaha kadar metrekareye 108 kilogram, il merkezine ise metrekareye 62,8 kilogram yağış düştüğünü bildiren Duman, ''Antalya'da bugün ve yarın yağışlar aralıklarla hafif olarak devam edecek. Kuvvetli ve olumsuzluklara neden olacak yoğun bir yağış beklemiyoruz. Yağışlar pazartesi gününden itibaren etkisini azaltacak'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER