POLİS SİHALI İLE KARAKOLDA İNTİHAR İDDİASI !

Yeğenine ATV’yle çarpan sürücüyü yaralamaktan babasıyla birlikte gözaltına alınan Ali Akın, iddiaya göre kendisini tuvalete götüren polis memurunun silahıyla intihar etti. Kamera kayıtlarının da olduğu olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS SİHALI İLE KARAKOLDA İNTİHAR İDDİASI !

 

 

ALİ Akın’ın (26) Büyükçekmece Emniyet Müdürlüğü’nde ölümüyle sonuçlanan olaylar Büyükçekmece Alkent 2000 Sitesi’nde önceki gün kaza ile başladı. Bir kozmetik şirketinin yönetim kurulu üyeliğini yapan işadamı Haluk Akat site içerisinde ATV ile gezerken Ali Akın’ın kardeşi ile yeğenine çarptı. Eve gelen Ali Akın’ın kardeşi kaza geçirdiklerini söyledi. Yeğeninin öldüğünü zanneden Ali Akın evden aldığı bıçakla Haluk Akat’a saldırdı. Sırtından yaralanan Akat hemen hastaneye kaldırılırken, savcılık kavgaya karıştıkları belirtilen Ali Akın ile işadamı babası Eşref Akın’ın gözaltına alınmasının talimatını verdi.

‘Tuvaletim geldi’ dedi

Olayın ardından Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri baba-oğulu gözaltına alarak polis merkezine getirdi. Saat 01.30 sıralarında polis merkezine getirilen Ali Akın olayla ilgili polise ifadesini verdi, ardından nezarete götürüldü. Baba Eşref Akın da oğlunun ardından ifade vermeye devam etti. Eşref Akın’ın ifadesi devam ederken, Ali Akın saat 03.45 sıralarında nezarethane görevlisi polis memurdan tuvalete gitmek istediğini söyleyerek izin istedi.

Kamera kayıtları var

Nezarethanenin kapısını açan polis de Ali Akın’a tuvalete kadar eşlik etti. Emniyetteki kayıtlara göre tuvalete doğru yürürken, Ali Akın, yanındaki polis memurunun üzerine çullanarak belinden silahını çekti ve mermiyi namluya verdikten sonra kafasına bir el ateş etti. Silah sesini duyan polis memurları ile o sırada ifade veren baba Eşref Akın, hemen nezarethanenin bulunduğu kata indi. Olay yerinde hayatını kaybeden oğlunu kanlar içerisinde gören Eşref Akın sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Üst düzey bir emniyet yetkilisi, olay anının karakoldaki kamera kayıtlarının bulunduğunu, bunların da inceleneceğini belirtti.HÜRRİYET

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
kemal artın
kemal artın - 12 yıl Önce

boyle bir şey kabul edilemez.nezaretteki insan devletin himayesindeki insandır. adamın kemerini ayakkabı bağını alıyosunuz kendine zarar vermesin diye ama diğer yandan polis silahıyla giriyor oraya..silahına sahip çıkamayan polis karakola nasıl sahip çıksın!!

SIRADAKİ HABER