ÖZ KIZINA TECAVÜZE 30 YIL HAPİS CEZASI

Kayseri'de 18 yaşındaki öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan 35 yaşındaki h.k, 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ÖZ KIZINA TECAVÜZE 30 YIL HAPİS CEZASI

 

 
Melikgazi ilçesi gökkent mahallesi'nde oturan k.k, 5 mayıs'ta babası  h.k.'nın kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek polise başvurdu. Gözaltına  alınan baba h.k, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.kayseri 2'nci ağır ceza mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu  yargılanan h.k. İle şikayetçi kızı k.k. Katıldı.        
Mahkemede baba h.k. Kızına tecavüz etmediğini, kızının iftirasına maruz  kaldığını iddia etti. K.k. Da polise daha önce verdiği ifadelerden vazgeçtiğini  ve babasından şikayetçi olmadığını söyledi.        
Mahkeme heyeti öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan sanığa 30  yıl hapis cezası verdi. H.k'ya evinde ruhsatsız tabanca bulundurması nedeniyle de  ayrıca 1 yıl 6 ay hapis cezası verildi.         
 
 
 
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
akif
akif - 12 yıl Önce

Eğer haber doğruysa çok çirkin. Çirkin olduğu kadar da utanç verici. Velev ki doğru kabul edelim, o zaman kızın annesini sıkıştırmak lazım çünkü öz babanın nefsi kızına uyanmaz kesin bir bozukluk vardır. Araştırılması lazım...

SIRADAKİ HABER