NABİ HOCA CEMAATÇİ MÜDÜRLERİ Mİ GÖREVDEN ALIYOR ?

Milli Eğitim Bakanlığında İl Müdürleri değişikliği yapılıyor. 28 Şubat'ın karargah medyası iş başında , Bu kez birde parelel medyamız var. MEB'de yapılan görev değişimlerini cemaat operasyonu ile bağdaştırarak haberler yapılmaktadır. Nabi Hocamıza dostane bir uyarı yazısı ...

NABİ HOCA CEMAATÇİ MÜDÜRLERİ Mİ GÖREVDEN ALIYOR ?
TURKKAMU.COM  SİTESİNİN NABİ HOCA'YA UYARI NİTELİĞİNDE HABERİNİ YORUMSUZ YAYINLIYORUZ


Milli Eğitim Bakanlığında 8 il müdürü görevden alındı haberini bugün 28 Şubat'ın karargah medyası Cemaat'e MEB'de yapılan operasyon olarak değerlendirerek manşetlerden verdi .

GÖREVDEN ALINAN İL MÜDÜRLERİ CEMAATÇİ OLDUĞU İÇİN Mİ ALINDI ?

Milli Eğitim Bakanlığında Nabi AVCI döneminde ilk kez il müdürleri ile ilgili tasarruf kulanıldı.

Hükümet - Cemaat arasındaki kavganın çıkma tarihi 17 Şubattır.

Milli Eğitim Bakanlığında il müdürlerinin görevden alınma , yer değişikliği ve görevden alma işlemleri 28 Ocak'ta yapılan TEOG sınavından önce çalışılmış ve karara bağlanmıştı. Sınavlar öncesinde risk almak istemeyen Bakanlık bu işlemi sınav sonuna bırakmıştı.

İl müdürleri ile ilgili yapılacak tasarrufta temel prensip olarak , il müdürlerinin 2 yıllık performansı göz önüne alındı.

Performansından memmun olunan il müdürlerinin kararnameleri yazıldı. Diğerleriyle ilgili yer değişikliği, Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı ve İlçe Müdürlüğü seçenekleri masaya yatırıldı.

Temel prensip olarak görevden alınacak müdürlerin bile mağdur olmaması için formül arandı .

Görevden alınan Balıkesir il müdürü Bakanlık Müşaviri , Gaziantep il müdürü Bakanlık müşaviri,  Yalova il müdürü İstanbul Müdür Yardımcısı , Bolu Müdürü Afyon Müdür yardımcısı , Van Müdürü İstanbul'a ilçe müdürü yapıldı.

MEB'DE ÜST DÜZEY KADROLARDA CİDDİ BİR DEĞİŞİM ŞART

Milli Eğitim Bakanlığında il müdürlerinde değişim , grup başkanlarında değişim ve hatta genel müdür düzeyinde bile yapılacak değişikler gerekiyordu.

Nabi Hoca'nın göreve geldiği günden bu tarafa bu tasarrufu gerçekleştirmemesi ve süreci uzatması Bakanlığa ve Ak Parti'ye zarar verdi .

Bugün yapılacak her değişiklikte görevden alınan ve yer değişikliği yapılan kişiler için cemaatçi olduğu için görevden alındı şeklinde haberler yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığında grup başkanlığı değişimi öncesinde Ömer DİNÇER dönemine ait Merkez Teşkilatı Listesi üzerinde birileri fişleme belgesi düzenleyerek basına servis etmiştir. Özellikle birkaç isim karşısına kırmızı kalemle yazılmıştır.

Hazırlanan bu belgeyi Müsteşar hazırladı diye uydurma haberlerle basına servis yapılmıştır.

Müsteşar Yusuf TEKİN hedef yapılmış , Grup başkanlığı değişimi yapılacağı süreçte Bakanın frene basması sağlanmıştır.

Sözde fişleme belgesiyle yapılan operasyon hedefine ulaşmıştır.

MEB'DE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM İÇİN NE BEKLENİYOR ?

17 Aralık sürecinde patlak veren Hükümet - Cemaat geriliminin fitilinin ateşlendiği yer Milli Eğitim Bakanlığıdır.

Başbakan'a kadar uzayacak operasyon için Milli Eğitim Bakanlığı ve Müsteşar Yusuf TEKİN hedef seçilerek dershaneler üzerinden bombanın fitili ateşlenmiştir.

Taraf gazetesinin bu süreçte oprasyon medyası olarak kullanıldığı süreçte , dershaneler konusu üzerinden Yusuf TEKİN hedefe konulmuş , hemen akabinde DİNÇER dönemindeki Merkez Teşkilatı listesinin karşısına notlar düşülerek Müsteşar Yusuf TEKİN'in fişleme yaptığı ile operasypona hız verilmiştir.

BU SÜREÇTE İNCE İNCE VERİLEN MESAJLAR VE MANŞETLERLE DE BAKAN BEY VE MÜSTEŞAR ARASINA HEM MERKEZ TEŞKİLATI İÇERİSİNDEN HEMDE MEDYA ÜZERİNDEN FİTNE SOKMA YARIŞINA GİRİLMİŞTİR.

Başbakan ve Ak Parti Hükümetine karşı yapılan darbeninin fitilini Milli Eğitim Bakanlığında Müsteşar Yusuf TEKİN üzerinden dershanelerle ateşleyen kişilerin ilerleyen süreçteki eylem ve söylemleri ile meselenin dershane olmadığı anlaşılmıştır.

BAKAN NABİ AVCI BEY ARTIK FRENE BASMAMALIDIR / ATAMALAR DA İNCE ELEYİP SIK DOKUMALIDIR.

Bugün Hürriyet gazetesi muhabiri CHP'nin hedefinde olan ve CHP'nin görevden aldırmak için 2 yıldır uğraş verdiği bir il müdürünü arıyor ve sizde görevden alındınız mı diye soruyor.

İl Müdürleri üzerinde yapılan tasarrufu basına yansıdığı şeklinde haberlerden ve sitelerdeki kulis haberlerden takip ediyoruz.

Atanacak il müdürlerinide keza basına yansıdığı şekliyle takip ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığının şu an için büyükşehirlerinden birisine atamasını yapmayı düşündüğü il müdürü parelel yapının neresindedir ?

Farklı bir Bakanlıkta parelel yapının operasyonu sonucunda bizzat Başbakan talimatıyla görevden alınan Müsteşar'ın kaynı olan bir bu kişinin en gözde illerden birisinde değerlendirilmeye çalışıldığı haberleri inşallah gerçekleri yansıtmıyordur...

Parelel yapının kaset üzerinden toplum mühendisliği yaptığı defaten yazıldı çizildi.

Şu anda yine iki büyük şehir için ismi dolaşan iki ilçe müdürünün "çok ince işlerle !" ve "para pul işleriyle" siz bu kişileri göreve getirdikten sonra yerel seçim öncesinde basına servis edileceğini ve operasyon riski olduğunu asla unutmayınız.

Görevden alınan , alınması düşünülen ve yer değişikliği yapılan il müdürlerinde titiz bir çalışma yapılmamıştır.

Parelel yapının kucağında olan ve parelel yapıya miğdeden bağlı olan müdürler bile yer değişikliği ile ödüllendirilecekken , yıllardır Ak Parti hükümetinin peşinde koşan , Başbakan'ın misyonuna ve işaret ettiği hedefe yönelik çalışmalar yapan , hatta iktidar sendikası Eğitimbirsen'in temel taşlarından olmasına rağmen birçok il müdürü hedefe konulmuş ve görevden alınmış / alınacaktır.

28 Şubat sürecinde il müdürü olmuş ve o dönemin silahşörü olmuş kişilere asaleti verilirken 4 yıldır canla başla her gönderilen ilde başarı ile çalışmış ve Ak Parti'ye sadakatinden asla şüphe edilmeyecek kişilerin kararnameleri sümen altı edilmektedir.

Bugün SAADET partisi genel başkanı KAMALAK efendi HALK TV çıkıp Başbakan'a ve iktidara sayıp söverken Bakanlık içerisinde birileri her atama döneminde bir saadet partili daha içeriye sokabilirmiyim hesabı yaptığı ayyuka çışmışsa ;

Bakanlık içerisinde parelel yapıyı yanına çağırıp bende sizdenim ama bu süreçte mutlaka burada durmalıyım diyen genel müdür hala görevinde durabiliyorsa ;

Bakanlık içerisinde dershane taslağını sızdıran kişi olarak şüphelenilen kişi hala ödüllendirilerek Bakanlığın na mahreminde tutuluyorsa ;

Müsteşarı hedefe koymak için fişleme belgesi diye uygurulan belgeleri basına servis eden ve akabinde Parelel yapının TOPSAKAL çetesine MEB içerisinden canlı yayın yapan kişiler hala içerden servislere devam edebiliyorsa ;

Bakan ve Müsteşar Bey'in arasını açma işini Bakan ve Müsteşar Müşavirleri ve danışmanları üzerinden fitne ile yönetip haberleri basına servis edenler beşevler kampüsünde aylardır dışarı bilgileri sızdırabiliyorsa ;

Başbakan'a küfreden sendikacıya soruşturma açıp ceza veren il müdürü hakkında CHP soru önergesi verdi diye görevden alınmak istenirken , cemaatin sendikasının kuruluş aşamasında destek olan il müdürleri ödüllendiriliyorsa ;

Ak Parti'li gözüküp Bakan danışmanı Fatih DUT üzerinden Bakan Bey hedefe konulmak suretiyle basın yayın organlarına içerden atama listeleri ve atanacak kişilerin referansları servis ediliyorsa ;

İktidarın sosyal tabanı Eğitimbirsen ve Genel başkanı gecesini gündüzüne katarak 12 yıldır alanlarda koştururken ; Ben Ahmet GÜNDOĞDU'ya rağmen il müdürüyüm diye birileri il müdürlüklerini parelel yapıya teslim ederken , Eğitimbirsen onursal başkanlarından olan Ahmet YURTMAN görevden alınabiliyorsa ;

NABİ HOCA CEMAATİN ADAMLARINI ALIYOR HABERİ TAMAMEN UYDURMA HEDEF SAPTIRMADIR.

Nabi Hoca'nın ve ekibinin basında çıkan olumsuz haberlerden etkilendiğini hissinde olup içerden bilgi ve belgeleri 28 Şubat medyası ve Parelel yapının sözcüsü medyaya servis edenler amacına ulaşıyor.

Basında çıkan her haber üzerine görev değişimi ve görevden alma işini erteleyen Nabi Hoca tek kelime ile hata yapıyor.

İçişleri Bakanlığı , Adalet Bakanlığı ve Maliye Bakanlığında yapılan görev değişimleri acil olarak Milli Eğitim Bakanlığında çok titiz bir çalışmayla yapılmazsa dershane raporlanının Meclis'e geldiği ve görüşmelerin başladığı süreçle ; yerel seçim süreci öncesinde Milli Eğitim Bakanlığına yapılacak operasyonlara hazır olmalıdır.

Yerel seçim öncesinde bu kez hedef Müsteşar Yusuf TEKİN değil Nabi Hoca olacaktır.

Dershane meselesinde uzlaşı sağlanabilir umuduyla Yusuf TEKİN'in kellesi istenmiş ve hükümete manevra alanı bırakarak Nabi Hoca üzerinde cümle kurulmamamıştır.

Ancak bugün gelinen süreçte Başbakan üzerinden cümle kuran ve hükümete darbe yapmak isteyen yapının hedefinde artık Müsteşar Yusuf TEKİN değil ; Nabi AVCI ve Başbakan olacaktır.

Nabi Hocamıza ve ekibine yerel seçimler öncesinde dostane bir uyarı yapma gereği duyduk .

EBU MUSLİM EL - HORASANİ DERKİ ;

"Onlar, zararlarından emin oldukları için dostlarını uzak tuttular.Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de; düşmanlarını yakınlaştırdılar. Yakınlaştırılan düşman dost olmadı. Ama uzaklaştırılan dost düşman oldu. Herkes düşman safında birleşince yıkılmaları mukadder oldu."

Nabi Hocam , Bakanlık içerisinde sizleri dostlarınızdan ve yol arkadaşlarınızdan uzaklaştıracak ; düşman safında bulunanları size şirin göstermeye çalışanlara dikkat edin lütfen...


Sizin dün almış olduğunuz 8 il müdürü için cemaatçi olduğu için görevden alındı manşetini atanlar , bundan sonraki yapmış olduğunuz her değişiklikte bu haberlerin dozunu artırarak sizleri hedefe koyacaktır.

Atama ve görevden alma konusunu frene basarak kangren haline getirirseniz siz kaybedersiniz.

Öyle yada böyle yapacağınız her tasarrufta yiyeceğiniz damga bellidir.

Onun için hiç bir şekilde tereddüt etmeden , siyasi iktidarınızın misyonunu taşıyabilecek il müdürlerine kadro veriniz.

Sizleri yarıyolda bırakabilecek , parelel yapının bir şekilde içinde olan yada onlara göbek bağı ile bağlı olan il müdürleri ve grup başkanları ile acil olarak yolunuzu ayırınız.

Yeni atanacak il müdürleri ve grup başkanları konusunda ortak akılla çok titiz bir çalışma yürüterek bu atamaları gerçekleştiriniz.

BAŞBAKAN'IN KREDİSİNİ HARCARKEN ONA SADIK OLUNMALIDIR

Bu ülkede kim ne derse desin vatandaşımızın büyük çoğunluğu Başbakan'ın şahsızda Ak Parti iktidarına oy vermektedir.

Bugün siyasi ve bürokratik koltuklarda oturanlar Başbakan'ın kredisi ve tasarrufuyla ile bu yerlerde bulunmaktadırlar.

Başbakan'a ve iktidara karşı darbe girişimiyle aleni bir savaş ilan edilmişken, Başbakan'ın çıkıp meydanda yigitçe çarpıştığı ve İstiklal Mücadelemiz diye diye haykırdığı bir ortamda , Başbakan'a operasyon yapanlara mermi taşıyanlar hala Bakanlık içerisinde el götte dolaşarak Başbakan'ı eleştirirken, suç duyurularında bulunurken siz hala ne şiş yansın ne kebap mantığı ile  frene basıyorsanız vebal alıyorsunuz demektir.

Nabi Hocam ; Sırtınızı sağlama almazsanız karnınız ağrır.

Yazımıza Kıssadan hisse alınması açısından bir hikaye ile son verelim;

Adamın birinin karnına vurmuşlar ah sırtım demiş.

Adama sormuşlar , karnına vurduk ama sırtım diye bağırdın diye...

Adam cevap vermiş ; " Sırtım sağlam olsaydı ağrırmıydı hiç karnım" demiş...


NABİ HOCAM LÜTFEN BU SÜREÇTE SİZİ SIRTINDA TAŞIYABİLECEK KİŞİLERLE SIRTINIZI SAĞLAMA ALINIZ.


YAVUZ YILDIZ / TURKKAMU. COM


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖĞRETMENİM
ÖĞRETMENİM - 11 yıl Önce

Diyarbakır yeni müdürünü dört gözle bekliyor..

SIRADAKİ HABER