MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Peşpeşe gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaya devam ederken, acı haber bu kez Hakkari'den geldi.

Hainlerin Jandarma karakoluna yaptikları saldırı neticesinde 10 askerimiz ve 7 sivil vatandaşımız şehit olurken  5 askerimiz ise yaralandı.

Kalleş saldırıyı lanetleyen Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Acımız çok büyük, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk degerlendirmesinde;

"Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesi tüm hızıyla devam ederken bu sabah saatlerinde Hakkari'den gelen acı haber Türk milletini derin bir yasa boğdu.

Jandarma Karakoluna yönelik yapılan kalleş saldırıda, 10 askerimiz ve 7 sivil vatandaşımız şehit olurken, 5 askerimiz ise yaralanmıştır.

Bilinmelidir ki, bu millete kefen biçmeye kalkanların sonu hüsran olacaktır. Bin yıldır yaşadığımız bu cografyada varolmak için bugune kadar bir çok bedel ödedik.

Tüm şer odakları bir kez daha anlamalıdır ki, bu millet bir o kadar bedeli daha kanıyla, canıyla ödemeye hazırdır.

Bu vesileyle, terörle mücadele esnasında bu vatan için şehit olan tüm evlatlarımız başta olmak üzere, bugün Şemdinli'de şehit düşen tüm askerlerimize ve vatandaşlarımıza bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun, milletimizin başı sağolsun.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER