LİSE ÖĞRENCİSİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI !

Öğrenci, derste kadın öğretmeni bıçakladı

LİSE ÖĞRENCİSİ ÖĞRETMENİNİ BIÇAKLADI !
Okulların açılması ile birlikte öğretmene şiddet haberleri gelmeye başladı. izmir'de lise öğrencisi kimya öğretmenini bıçakladı. Öğrentmen hastanede ameliyata alındı.
 Öğretmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti.

İzmir'de derse geç kalan , kendisinden geç kağıdı isteyen ini la yaraladı.

Nezire Marzeci İlköğretim Okulu 8. sınıf si H.K. (14), önceki sabah derse geç gelince yaklaşık on yıldır aynı okulda görev yapan fen bilimleri dersi i Sevilay İlkgül Durukan (40) tarafından geç kağıdı alıp gelmesi yönünde uyarıldı. Bunun üzerine aldığı geç kağıdını öğretmenin masasına fırlatıp oturan H.K., teneffüs zili çalmadan sınıfı terk etti.

Öğretmenlerin okulda ve derslerde sürekli sorun çıkardığını belirttiği öğrenci, bu sabah ilk derste öğretmenini lamakla tehdit etti. Teneffüs çalınca okulun yakınındaki evine gidip, aldığı bıçakla geri dönen H.K., "Kendimi bıçaklayacağım" dedi. Ardından derse giren öğrenci, bıçakla öğretmeni Sevilay İlkgül Durukan'ı yaraladı. Karın boşluğu ve kalçasından ağır yaralanan Durukan, hemen okulun yakınlarında bulunan Özel Baki Uzun Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Derste dehşet saçan öğrenci ise, okula gelen polis tarafından gözaltına alındı. Öğretmen hayatını kaybetti.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ne önemi var
ne önemi var - 12 yıl Önce

sizin gibi işin içinde olan biri, nasıl olurda mantık hataları yapar? başlık lise öğrencisi, altta ilköğretim okulu....Öğretmenimize rahmet ailesine sabırlar versein Allah'ım

Evlat acısı ?!?
Evlat acısı ?!? - 12 yıl Önce

Evet evladı kadar sevdiği ve ilgilendiği bir insan tarafından ölüm cezasına çarptırılmak, hele hele toplum ve bakan bey tarafından da desteklenen bir mantıkla ceza görmek acı verici. Allah kimseye vermesin böylesini ...

SIRADAKİ HABER