GOOGLE ÖĞRETMEN AKADEMİSİ

Google Öğretmen Akademisi katılmak Eğitimciler Google Sertifikalı Öğretmenler (GCTS) olur.

GOOGLE ÖĞRETMEN AKADEMİSİ
Google Öğretmen Akademisi
 
(10-11 Aralık) Londra (4-5 Aralık), Stockholm gelecek etkinlikler için başvurun.
 
"Biz büyük olanlar öğrendim ama benim en büyük paket, yeni bir araç veya hile değildi, ama ortak enerji ile mümkün ne hatırlatma oldu - yaratıcı kıvılcım biz yakalama ve öğrencilerimiz için yeniden umuyoruz."
 
- Gretel Patch, Google Sertifikalı Öğretmen, Nepal 2.013
 
GTA hakkında
 
GTA yenilikçi teknolojilerin en iyi şekilde dünyanın dört bir yanından birincil ve ikincil eğitimciler yardımcı olmak için tasarlanmış ücretsiz bir mesleki gelişim deneyim. Yapımcı CUE , her Akademisi katılımcılar almak sırasında yoğun, iki günlük etkinlik eller Google araçları ile deneyim, yenilikçi öğretim stratejileri hakkında bilgi iş arkadaşlarınızla paylaşmak için kaynak almak ve etki yapıyor eğitimcilerin destekleyici bir topluluk kendilerini batırmak .
 
Google Öğretmen Akademisi   Google Öğretmen Akademisi   Google Öğretmen Akademisi
Başvuru Koşulları
 
Tüm başvurular online formu kullanılarak sunulmalıdır ve biz sadece son teslim tarihinden önce teslim olanlar dikkate alacaktır. Uygulama kısa cevap sorular ve bir video bulunmaktadır.
 
"Motivasyon ve Öğrenme", "Sınıf İnovasyon," veya ". My Community olumlu değiştir" istediğiniz gibi yaratıcı olun, ama telif hakkı yasaları takip ettiğinizden emin olun: Orijinal bir dakikalık video aşağıdaki konulardan biri olması gerekir. Bir kez, video oluşturmak size YouTube'a yüklemek gerekir ve uygulamada URL içerir. Biz e-posta ya da bir dakikadan daha uzun olanlar tarafından video kabul etmez. Eğer video olması gerekiyor, ama diğerleri tarafından oluşturulan başka bir proje ya da videolar için üretilen video teslim etmeyiniz yok. Herhangi bir telif hakkı görüntüleri, görüntüleri, veya müzik eklemeyin. Eğer geçmişte GTA uygulanan varsa aynı video yeniden kullanabilirsiniz.
 
Başvuru
Dünyanın dört bir yanından yaklaşık 50 yenilikçi eğitimciler her GTA kendi online başvuru esası dayalı katılmak üzere seçilir. Başvuru sınıf öğretmenleri, müfredat uzmanları, teknoloji savunucuları, kütüphaneciler, yöneticiler, profesyonel eğitmenler ve aktif dünyanın ilk ve orta öğretmen ve öğrencilere hizmet diğer eğitim profesyoneller yer alıyor.
 
Katılımcılar mesleki deneyim, eğitim ve öğretim için kendi tutku ve okul ortamında teknolojinin başarılı kullanımına dayalı seçilir. Biz özellikle aktif danışmanlık veya diğer öğretmenler için eğitim vermek eğitimciler ilgilendi.
 
Katılımcılar, ve gerekirse, kendi konaklama kendi seyahat sağlamalıdır. GTA yerel değilseniz bu nedenle, size diğer Google Sertifikalı ile iletişim ve işbirliğini kolaylaştırmak için tüm teknolojileri ile becerikli olmak için istekli olmalıdır, bir yıl boyunca birbirlerine destek eğitimciler güçlü bir profesyonel topluluk oluşturmak için tasarlanmıştır Öğretmeni.
 
Mezunlar: Google Sertifikalı Öğretmen
 
Google Öğretmen Akademisi katılmak Eğitimciler Google Sertifikalı Öğretmenler (GCTS) olur. GCTS şunlardır:
 
Öğretme ve öğrenme artırmak için yenilikçi teknolojiler ve yaklaşımlar kullanılarak için bir tutku ile üstün eğitimciler.
Fırsatlar ve zorlukları anlamak ve yardımcı olmak için bir arzu yaratıcı liderler yerel toplum ve ötesinde diğerleri güçlendirmek.
Değişim elçileri kim modeli yüksek beklentileri, yaşam boyu öğrenme, işbirliği, eşitlik ve yenilik.
 
GTA sonra GCTS bekleniyor:
 
Onlar tamamlayacak bir proje özetleyen bir "Kişisel Eylem Planı" geliştirilmesi
12 ay boyunca en az üç yerel mesleki gelişim faaliyetleri Kurşun.
Başarıyla Eğitim için Google Apps için bir okul dağıtmak.
Aktif GCT online topluluk katılmak.
Yıl ortası ve sonu yıllık yansıma yoluyla diğer Google Sertifikalı öğretmenler ile çalışmalarının etkisini paylaşın.
Eğitim iki serbest gün ek olarak, GCTS olsun:
GCT Online Community erişim.
Araçları eğitim kullanır Google geribildirim vermek için Fırsatlar.
Davetiyeler özel etkinliklerde Google katılmak için.
Kendi web sitesi veya blog GCT web rozeti yazılan doğru.
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER