E-KONFERANS ALANI GENİŞLİYOR

MEB, bünyesinde hazırlanan e-konferans sistemi zamandan ve mekandan tasarruf sağlıyor.

E-KONFERANS ALANI GENİŞLİYOR
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde altyapısı hazırlanan ve hizmete sunulan “e-konferans” sistemi zamandan ve mekandan tasarruf sağlaması ve büyük kolaylıkları beraberinde getirmesiyle birçok yönetici tarafından toplantı ve seminerlerde tercih edilmekte.  Kullanım oranı her dönem artmakta olan sistemden Milli Eğitim camiası büyük memnuniyet duymakta.
 
Önümüzdeki günlerde ise Sayın Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik tarafından tüm İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine hitaben ortaokullarda uygulanacak yeni sınav sistemi hakkında  bilgilendirme toplantısı da yine e-konferans sistemi üzerinden gerçekleşecektir.
 
Sistem vasıtası ile Vali, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri kendi aralarında veya okulların katılımıyla birçok toplantı ve seminer düzenlemekte. Getirdiği avantajlar sebebiyle e-konferans sistemi yöneticiler tarafından daha sık kullanılmakta ve kullanım alanı da her geçen gün daha da genişlemektedir.
İnteraktif ortamda katılımcıların yazı, ses veya görüntüleriyle birlikte katılım sağlayabildiği sistem vasıtası ile yüksek verimde toplantı ve seminerler düzenlenebilmekte. Geçtiğimiz günlerde “Yönetici Atama Başvuruları” hakkında bilgilendirme toplantısı e-konferans sistemi aracılığıyla gerçekleştirilmiş ve tüm İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin katılımıyla Hakan Bozdemir tarafından sunum yapılarak sesli, yazılı sorular cevaplandırılmıştır.
 
 
 
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER