ÇELİK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA MI HAZIRLANIYOR ?

Öğretmenlere son günlerde ılımlı mesajlar veren eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik yeniden bakanlığa mı hazırlanıyor sorusu gündeme geldi.

ÇELİK MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI'NA MI HAZIRLANIYOR ?

 

 Daha önce  Twitter’dan öğretmenlere gerekli önemin verilmediğine dair öğretmen veya aday arkadaşların zaman zaman sitemkar tweetleri oluyor.
 
Siteminiz baş üstüne. Elbette siteminizi ülkeyi yöneten siyasî iradeye yapacaksınız. Sitemlerinizi Merkel'e,Putin'e yapacak haliniz yok.
 Önümüzdeki süreçte bu konudaki düşüncelerimi ve gözlemlerimi sizinle paylaşacağım.
 Biliyorsunuz sitem,sevgiden doğar. Sadece sevdiği için sitem edenlere değil,kızdığı için itiraz edip eleştirenlere de kapımız açıktır.
 
İİBF Mezunlarının kurmuş oldukları platform temsilcileri, Genel Merkez veya Meclis'teki makamımla irtibat kursunlar, bir araya gelelim.
 
Somut önerileriniz varsa, hazırlıklı gelin, taleplerinizi hükümet üyeleriyle paylaşalım demişti. Şimdi is eş durumu ile ilgili Twitter’dan mesaj verdi.

Hüseyin Çelik: Eş durumu tayin taleplerini destekliyorum

Hüseyin Çelik: Eş durumu tayin taleplerini destekliyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik eş durumu tayinleriyle ilgili Twitter'da yaptığı açıklama da eş durumu tayin taleplerini desteklediğini açıkladı.
MEB'deki eş durumu tayinleriyle ilgili olarak yetkililerle görüşeceğim. Suistimaller dışındaki eş durumu tayin taleplerini destekliyorum.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
süleyman tektaş
süleyman tektaş - 12 yıl Önce

hüseyin çelik milli eğitimde mumla aranıyor.imdattttttt.

SIRADAKİ HABER