BAHÇELİ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Bahçeli'den zehir zemberek açıklama.Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldukça sert ifadeler kullandı. Bahçeli Bursa'daki mitingde "vur de vuralım öl de ölelim" sözü için "onun da zamanı gelecek sözünü kararlılıkla söyledim" dedi

BAHÇELİ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Bahçeli'den zehir zemberek açıklama

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldukça sert ifadeler kullandı. Bahçeli Bursa'daki mitingde "vur de vuralım öl de ölelim" sözü için "onun da zamanı gelecek sözünü kararlılıkla söyledim" dedi

Başbakan Erdoğan'ın yardımıyla İmralı canisinin başına talih kuşu konmuş PKK paçavraları meydanları kapmalıştır. Türkiye'yi yöneten hükümet PKK'yi şehre taşımış militanlarına zafer havası yaşatmıştır.


Erdoğan bu manzarayı umut verici bulmuştur. Türk milleti incinmiştir. Türkiye'nin en bunalımlı döneminde bile bu şekilde bir çirkinlik iğrençlik yaşanmamıştır. Acaba ne zamandan beridir kanlı teröristleri övmek suçun ve suçlunun propagandasını yapmak masumdur.

TCK'nın 215'inci maddesine işlenmiş suçu bir kişi öven kimse 2 yıla kadar hapisle cezalandırılır kuralına neden riayet edilmemektedir.

 Bahçeli, ''Hükümet ise 10 yıldır mücadele ettiğimiz PKK'ya şehre taşımıştır'' dedi.


Bahçeli'nin grup toplantısındaki konuşmasından satır başları:

-Türkiye, AKP'nin kahredici politikaları altında ezilmiştir.

-Türkiye'nin nabız atışı yavaşlamıştır. Büyük milletimiz AKP'nin çözüm sürecinde üzüntü verici şekilde dejenere olmaktadır.

-Geçtiğimz haftaki Nevruz bayramı Türkiye'nin ne hale geldiğinin ispatı olmuştur.

-İmralı canisinin başına talih kuşu konmuş, PKK paçavraları ortalığı kaplamıştır.

-Hükümet ise 10 yıldır mücadele ettiğimiz PKK'ya şehre taşımıştır.


Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları:

Bize göre en son açıklanan işgücü istatistikleri dikkate değerdir. ülkemizde işsiz sayısı 2 milyon 597 kişidir. Gençler arasındaki işsizlik sayısı da yüzde 19′a dayanmıştır. Her 5 gencimizden birinin işsiz yarınsız umutsuz olduğunu söylemek mümkündür.

Geçtiğimiz hafta YGS yapışmıştır. YGS’ye umut veren kardeşlerime istedikleri neticeyi almalarını umut ediyorum. LYS’de de başarı diliyorum. Temenni ederim ki sınavlarda yeni bir kopya skandalı yaşanmaz.

Kadınlara yönelik şiddet giderek artmakta.

Suçlular sokakta sarbestçe dolaşabiliyor.

Haftasonu Bursa’da gerçekleştirdiğimiz kuruluş mitingine temas etmek istiyorum.

MHP’NİN BAYRAK MİTİNGLERİ
23 Mart günü Bursa’da oluşturduğumuz kuruluş temalı açıkhava toplantımızda Türkiye’nin sahip siz olmadığını göstermştir. Zalime mesaj dostlara selam gödermiştir.

Siyasi görüşü ne olursa olsun mitingimize katılanlara teşekkürlerimizi sunuyorum. Diyarbakır’da nen Türk bayrağı çok şükür Bursa’da yükselmiş, haine bölücüye, etnik soytarıcıya şamar gibi çakmıştır. Şimdi Allah nasip ederse ana teması bayrak olan ikinci toplantımızı 20 Nisan’da yapacağız. Türk bayrağını tahrik olarak gören sahip çıkmayı şov olarak görenler bakalım İzmir’den sonra ne yapacaklar?

Kıvancımız İzmir’e gavur diyenler milli isyanımızı duyacaklar. Bursa’dan sonra ikinci durağımız Manisa olmuştur. 473. mesir festivalinde vatandaşlarımız bizi motive etmiş ve bizim doğru yolda olduğumuzu göstermiştir.

Dibe çekilen milli huzurumuzdur..Nabız atışımız zayıflamaktadır.Büyük milletimiz her yanından ısırılmakta,darp edilmektedir. İmralı canisi AKP’yi  kendisine kapı kahyasına  dönüştürülmekte, bir dediği iki edilmemektedir. Nevruz türkiyenin ne hale geldiğini göstermiştir.Başbakan Erdoğan bu manzarayı ı umut verici karşılamıştır..Türk bayrağı indi, millet incindi.Hiç böyle  çirkinlik, iğrençlik kepazelik yaşanmadı.

21 Mart Nevruz’una ilişkin yargıçlar, hakimler nerede.Harekete geçmek için ne bekliyorlar? Diyarbakır’da o gün olanlar suç değilse bundan sonra neye suç diyeceğiz?

Olanları görmezden mi gelelim,nasıl olsa bir kereden bişey olmaz diyerek bayrağın aşağılanmasına sessiz mi kalalım.Ey dönekler, ey düşman ağzıyla konuşanlar, ey bölücüler, ey AKP’liler.  Şanlı bayrak size rağmen nazlı nazlı dalgalanacaktır.

BDP’nin bir eşbaşkanı teröristbaşı için yasal düzenleme isteyecek kadar hadsizleşmiştir.AKP’nin başına BDP yuları geçirilmiştir.

AKP’deki vatansaver arkadaşlarım bu duruma nasıl tahammül etmiştir.Başbakan dobra dobra konuşmalıdır. İmralı canisini  peşkeş çekmiştir. Toprak ve tazminat vermeyi mi aklından geçirmektedir? Bu sözlerimizden rahatsızdır başbakan.Kendisi haftasonunda Eskişehir’de ‘iddiayı ispatlamazsanız namertsiniz ‘diyor. Sayın başbakan belki unutmuşsundur, hafıza kaybına uğramışsındır. İmralı canisiyle görüşme konusunda de inkar etmiştin.gözlerin yerinden çıkarcasına bizi şerefsizlikle suçlamıştın.Kısa süre sonra şerefe kimin sahip olduğu ortaya çıkmıştı, kötü söz sahibine iade edilmiştir. Yakında yaş tahtaya basacak ve mahcubiyetten kimselerin yüzüne bakacak hali kalmayacaktır.

Canibaşı çekilmeye ilişkin bişey dememiştir.PKK’nın yuvalandığı kampların sınırdışındadır.Kandil neresi, Mahmur kampı neresi. Türkiye sınırları içinde mi?PKK’nın ateşkes kararı stratejik değil günü kurtarma amaçladır.8 kez ateşkes demiş ama sonra kanlı saldırılarına devam etmiştir.Kanlı örgütün elebaşları ateşkesin karşılıklı olacağını belirtmiştir. Hükümete görev hatırlatması yaptı, TBMM’den yasal güvence istemiştir.Hasan Cemal’e üçüncü mülakatta barışın önşart olarak imralı canisinin serbest kalmasını istemiştir.

AKP akil adamları kabul etmiştir.Yeni bir kötüler listesi organize etmiş, düğmeye basmıştır. Bunlar milletimize psokolojik hareket yapacaktır. Bu soğuk savaş şartlarından gelen.aklını kaybetmişlerin, kimlere hizmet ettikleri bilinmeyenlerin kurduğu komisyondur. .Bize kudurmuş diyerek hakaret eden bu zihniyetin asıl kudurmuşu görmesi için daha neler yaşanmalıdır.PKK AKP’yi kıskıvrak yakalamıştır.Kan durursa, terör durursa bizim de biteceğimizi, kapımıza kilit vuracağımızı bayat ve bayağı sözlerle açıklamıştır. MHP bunların oyunlarını boza boza, yene yene 44 yılını geride bırakmıştır. Aynısını yapacaktır yine.

VUR DE VURALIM, ÖL DE ÖLELİM

Bahçeli, Bursa mitinginde ‘vur de vuralım, öl de ölelim’ sloganına ‘Onun da zamanı gelecek’ demesine ilişkin polemiklere de yanıt verdi. Bahçeli, “Bursa mitingimizi şereflendiren vatandaşlarımızın hep bir ağızdan dile getirdikleri sözlerine karşılık verecek kararlılıkla kullandım.Sonuna kadar arkasındayım. Zamanı geldiğinde neyi göze alacağımızı göreceksiniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nejmi tut
nejmi tut - 11 yıl Önce

sayın bahçeli türk milletinin kalbidir.millet olarak bu oyunların farkında ve bilincindeyiz.hainlerin baş tacı edilmesini kabul etmiyoruz.türk bile olmayan şerefsizlwerin milletimin geleceğinde söz sahibi olmasını redderiz.

Osman
Osman - 11 yıl Önce

Anlamak mümkün değil,ülke nereye götürülüyor,hiçkimsenin bilgisi yok,terörist ülkeyi dizayn ediyor tık yok,ülkem diyen zılgıt yiyor.Teşekkürler Sayın Bahçeli.

SIRADAKİ HABER