BAHÇELİ'DEN ŞOK SÖZLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin hedefinde hükümet vardı.

BAHÇELİ'DEN ŞOK SÖZLER
İşte o konuşmadan satır başları...

16 Şubat 2013 tarihinde Pakistan'da meydana gelen saldırıda 80 kişi hayatını kaybetmiş 150'yi aşan kişi yaralanmıştır. Irak'ta da her gün saldırılar yaşanmakta kan durmamaktadır. Arap baharı adıyla anılan kaos ortamı yaratmıştır. Bugüne kadar hiçbir ülke huzur ortamına kavuşamamış ve görünüşte. de kavuşmayacaktır.Arap baharı emperyalizmin yeni sömürgeci özlemlerin oyunu olarak devam etmektedir. şimdilerde Tunus muhalif bir ldierin suikaste uğramasından dolayı diken üstündedir. Arap Baharı fırtınasının ulaştığı ülkelerden biri olan Libya'da huzura erememiştir.

Arap Baharı'ndan Türkiye'de zarara uğramış sınırlarımızda bombalar patlamaktadır. Sınır ticareti ve ekonomik ilişkiler de askıya alınmış ve esnafımız zarara uğramıştır. Canlı bombalar niyeti malum gruplar içimize sızmıştır.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ MUHALİFLERDEN GELDİ

AKP hükümeti sınır hattımızı ihmal ve kayıtsızlıklara havale etmiştir. Hatay kan ağlamaktadır. Sınırlarımızda patlayan bombalar canımıza kast etmektedir. Cilvegözü'nde meydana gelen hadise olmuştur. AKP zihniyeti bundan derin planlar yapmakta ve bunun üzerinden Esad yönetimini sıkıştırmaya çalışmaktadır.

Cilvegözü'nün karşısındaki kapının Suriye'nin denetiminde olmadığı açıktır. Bomba yüklü araç muhaliflerin hakimiyetinde bulunan sınır kapısını geçerek Cilvegözü'ne ulaşmıştır. Bu aracın çok sayıda kapıdan geçerek sınırımıza ulaşmıştır. Bomba yüklü araç muhaliflerin kontrolünde sızmıştır. Yani Başbakan'ın minnet gösterdiği muhalifler teşekkürü bomba yüklü bir araçla yapmıştır.

Türkiye'nin Suriye politikası kalbura dönmüş ve Türkiye'nin Suriye politikası çökmüştür. Suriye'deki girdaptan fayda sağlamaya çalışanlara gün doğmuştur. AKP hükükmeti Türkiye'yi ateşe atacak adımlardan sıyrılmalıdır. Esed'in uzlaşma ve barış talepleri karşılıksız bırakılmamalı.

Erdoğan da zaman varken Suriye ile ilişkileri tamir etmelidir. BOP eşbaşkanlığı kendisini iktidar olarak fazla tutmayacaktır. Türkiye belirsizliğin kol gezdiği bir dönemdedir. İçim burkularak ifade etmeliyim ki Türkiye bir narkozun etkisi altındadır. Tepkiler törpülenmektedir. Hüsran ve hainliklerin kitleleri uyandırmaması için manipülasyonlar devreye sokulmuştur.

TÜRKİYE'NİN KANINI KURUTUYORLAR

AKP'nin başını çektiği teröristleri masum göstermeye Türkiye'yi parçalara ayırmak isteyenlerin hedefindedir. Ekonomik güçsüzlük ve yeterisizlik, sosyal hayatta çoraklık, milli kimlikte erime ve buharlaşma dış ilişkilerde tavizler son derece belirginleşmiş ve facia olmuştur. Dört bir koldan yürütülen milli kimliğimizi ufalama devam etmektedir.

Millet olarak asırların imkansızlıklarını aşarak elde ettiklerimiz ve derin hedeflerimiz hedeftedir. Müzakeresi dahi yapılamayacak milli değerlerimiz küçümsenmektedir. Milli devlete inancı çoktan biten bir güruh işgalcilere bile taş çıkartarak milletimie zarar vermek maksadıyla faaliyet halindedir. Bu ar damarı çatlamışlar Türkiye'nin kanını kurutmaktadır. Gazi Mustafa Kemal'ın hediye ettiği milli devletimiz yok edilmenin eşiğindedir.

Türkiye'nin demokratik tercihiyle başa gelen bir parti her çirkinlikte çare aramktadır. Amaç bellidir, iş birlikçiler meydandadır.

KAFAMIZI KURCALAYAN BİR ŞÜPHE VAR: İMRALI CANİSİ AKP'YE Mİ KATILACAK?

Demokrasinin ruhunu yağmalamış AKP yönetimi kaderimize diz çöktürmek için varığını yoğunu ortaya koymaktadır.

Bölücü seferler kalleş ittifaklar peş peşe yol koyulmaktadır. AKP yanına aldığı bölücülerle birlikte hız ibresini sona yaklaştırmış. AKP, İmralı canisine teslim etmekle baş başa kalmış PKK ise yıllardır aradığı imkanın ağız tadını yaşamaya başlamıştır.

AKP ile BDP arasından su sızmamaktadır, yedikleri içtikleri ayrı gitmemektedir. Türk milleti kandırılmıştır. AKP tarafından bile bile tongaya düşürülmüştür. Hiç kimse İmralı canisi, AKP ve BDP arasında kurulan hısımlığın bu raddeye geleceğini kimse tahmin edememişti. Kafamızı kurcalayan bir şüpheyi dillendirmek istiyorum; Erdoğan BDP’ye yeni bir eşbaşkanlık vaadi mi almıştır? İmrali canisine eşbaşkanlık sözü mü vermiştir? İmrali canisinin serbest bırakılacağını mı vaad etmiştir?

BU ÇILGINLIK YANINA KAR KALMAZ

Türkiye bu kadar hazin bir duruma girmiştir. Milliyetçiliğin sağlam duruşu Başbakan’ı ürkütmektedir.
Türklüğün büyüklüğü onları korkutmaktadır. AKP zihniyeti ikiz BDP’yi aklamak için herşeyi fırsat olarak görmektedir. Çözüm süreci dedikleri yol çöküşüdür. Neyin çözülmeye çalışıldığı hala açıklanmamıştır. Çözüm nedir, nelerden ibarettir. Sayın Başbakan çözümle neyi hedefliyorsun
Bize cevap ver, açıkla. Bu çılgınlığın yanına kar mı kalacağını zannediyorsun. PKK’nın maşası olduğunu görmüyor musun, kalp gözün mü kapandı. Kim senin aklını çelmiştir
Bu kepazeliktir, bu nimet bilmezliktir.

'BOSTAN KORKULUĞU DEĞİLİZ'

Başbakan bilsin ki kaya olur dikiliriz, güneş gibi kavururuz, rüzgar olur savururuz. MHP bostan korkuluğu değildir. Çözüm sürecine saflıkla inanmasınlar
Karşılarından bizler varız. Zırvalarında sınır tanımayan Başbakan “Silahlar sussun” diyerek onları nasıl gördüğünü dile getirmiştir. Kendi iradesiyle hareket edemeyen siyaset temsilcileri kimlerden oluşmaktadır.

4. YARGI PAKETİ İLE TERÖRİSTLERE AF GELİYOR

4. yargı paketi ile geniş ölçekli bir af uygulanacaktır
Bundan TSK’nın şerefli mensupları bundan faydalanamayacaklardır. Türk milletini paketlemeye yönelik 4. Yargı paketinde propaganda yapanlara ceza uygulanmayacaktır. Yakında 4. Yargı paketi ile bölücü terörün propagandasını yapmak normal hale gelecektir.

ERDOĞAN BAŞKAN OLMAK İÇİN TÜRKİYE'Yİ PEŞKEŞ ÇEKTİ

Başbakan Erdoğan 81. Maddeye göre namus ve şeref üzerine ettikleri yeminleri tek tek çiğnemişlerdir. Erdoğan başkan olabilmek için Türkiye’yi peşkeş çekmiştir. Bunların ne yatacak yerleri vardır, ne de kendilerini aklayacak halleri
Boya dökülmüş maske düşmüştür. AKP ittirmesiyle terör ilerlemiştir. Müzakere şuursuzluğu varlığımıza ihanettir

SİNOP'TA YAŞANAN OLAYLAR

AKP'nin kontrolü ile BDP'li vekillerin başlattığı Karadeniz turu ise bir oyundur. Fitne taşımacılığı yapmaktadırlar. Karadeniz'in asil insanları BDP'nin ziyaretlerine sahne olmuşlardır. Tahriklere, kavga ve çatışmalara dikkat etmek yöre insanımızın tavrı olacaktır, olmalıdır. Sinop'taki olayların tekrarlanmaması dileğimizdir.

ERDOĞAN'IN O SÖZLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

“Kimse bizim karşımıza Türklükle, Kürtlükle çıkmasın” Başbakan ya aklını kaybetmiştir, ya da ikiyüzlülüğünü gizli de olsa gösterebilmiştir. Milletimizi 36’ya bölme ısrarından vazgeçmemiştir. Bize göre Türklüğe hakaret eden milliyetçiliği ayaklar altına altını söyleyecek kadar ileriye gidenin yediği ekmek boğazında kalacaktır.
Ayakların baş olduğu Türkiye fotoğrafında bu sözlerin duyulması aslında normal görünmelidir. Haçlı seferleri de türklüğü silmek için uğraşmış ama başarılı olamamıştır
Zaman değişse bile bunların niyeti değişmemektedir.
Erdoğan Milliyetçiliği idrak edemez. Başbakan tarafını belli etmiştir. Başbakan Erdoğan’ın sözlerine AKP’deki milliyetçi olduğunu söyleyen arkadaşlarımın da söyleyecek sözleri olacağını düşünüyorum. Milliyetçiliğe karşı olmak millete karşı çıkmak demektir. Buna yedi düvelin gücü yetmemiştir. Milliyetçiliği bastırmaya çalışanlar hak ettiklerini bulmalıdırlar. Bugün milliyetçilik üzerindeki tartışma mili birliğimi bozmak içindir.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan
Hakan - 11 yıl Önce

Helal sana sayın Bahçeli, adamdibisin sen.

SIRADAKİ HABER