TEKNİK ÖĞRETMENLERİN ATAMA İSYANI

Teknik Öğretmenler Atama İstiyor

TEKNİK ÖĞRETMENLERİN ATAMA İSYANI
Öğretmen atama sorunlarında sesinizi olabildiğince duyurmaya çalışıyoruz. Teknik öğretmenlerin atama sorunlarınıda bizlere gönderilen epostalar ile sizlere sunuyoruz.

 
" 2005 yılında mezun olan bir giyim öğretmeniyim her sene sınava girdim her sene puanımı biraz daha yükselterek devam ettim. Kadrolu öğretmen olamadım ama kadrolu Kpssci oldum.Ama bu durum bende artık psikolojik sinirsel bozuklulara yol açmaya başladı.Hayatı yaşamıyorum sanki hep aynı düşünce ne olurdu atansaydım.Senelerdir 14 senedir Giyime ayrılan kontejan 601.Bazı teknik öğretmenler yani oda 1-2 bölüm 65-70 lerle bu eylülde atandı biz 80puanlarla açıktayız senelerdir ücretli görev yapıyoruz.Bize 67 kadro verdiler mezun sayımızı göz önünde bulundursalar en az 200 kadro vermeleri gerekiyordu.Çok bir şey istemiyoruz 200 kadro.Sınava yine hazırlanacağım ama ya 0 kontenjan açıklarlarsa ne kadar büyük bir psikolojik baskı.Biz sınavın finansörümüyüz Dünyanın neresinde böyle bir uygulama var.Senelerdir moral bozukluğundan başka birşey yok.Giyim sektörü Türkiyede istihdamda çok önemli, mesleki eğitimde %70olacaktı nasıl olacak bu doğru ya üretmeyen dışardan satın alan bir ülkeye dönüştük aslında bunun en önemli göstergesi ise biziz "
 
"Merhabalar..ben Mobilya ve İç Mekan Tasarım ögretmeniyim 5 yıldır bu sınava giriyorum ilk defa 81 aldım ve 19.sıradayken cuma günü gördüğüm manzarayla şoka girdim geçmiş yıllarda ortalama 30-40 alım olan ben ve benm gibi teknik ve mesleki eğitim branşlarına hiç kadro verilmemiş sıfır kadro..özür gruplarında 200 açık gösterilen Mobilya ve İç mekan tasarımı,Metal,Motor,Makina gibi önemli bölümlerin sıfır kontenjana layık görülmesi bizi çıldırtmıştır magduriyetimizin giderilmesini istiyoruz bu haksızlıga bir son verilmeli..meslek lisesi memleket meselesi diyerek çıktıkları bu yolda ilerliyorlar ama bizsiz ! birçok haber yapıldı bu yıl sizin sitenizde de yapıldı meslek liseleri iyileştirilcek tarzında hani nerde zaten 5er 10ar alınan branşları kısmakta neyin nesi sıfır kontenjanda ne demek oluyor ? bizler yıllarımızı verdik kpss ugruna herseyden vazgeçtik bu muydu adalet ? adaletli dağılım bunun neresinde ? üvey evlatmıyız biz? yıllardır yeter ! lütfen sesimizi duyun ve duyurun...artık dayanamıyoruz...hak adalet istiyoruz...
 
TEKNİK ÖGRETMENLERE GEREKEN DEĞER VERİLMELİ ÜVEY EVLAT DEĞİLİZ BİZ!"
Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER