SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ

Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay İstifa Etti! Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 2012 yılında atanan Fethi Suay, görevinden istifa etti.

SİİRT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ
 
Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay İstifa Etti! Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 2012 yılında atanan Fethi Suay, görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini sunan Suay'ın Tillo'da siyasete atılacağı belirtildi.Suay'ın Tillo Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nden aday adayı olacağı öğrenildi.
 
 
Siirt Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay İstifa Etti!  Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 2012 yılında atanan Fethi Suay, görevinden istifa etti. İstifa dilekçesini sunan Suay'ın Tillo'da siyasete atılacağı belirtildi.Suay'ın Tillo Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nden aday adayı olacağı öğrenildi.
Fehti Suay Kimdir?
 
1953 Siirt/Aydınlar doğumlu, SiirtÖğretmen Okulu ve A.Ü.A.Ö.F.Lisans Tamamlama Bölümü Mezunu, Siirt Merkez Alparslan İlköğretim Okulu Müdürlüğügörevinden sonra 2001 yılında İlimizde Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.23.10.2012 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.Evli ve 3 çocuk babası
siirtmanset.com
Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER