ÖĞRTEMEN İL İÇİ VE İL DIŞI TAYİNLERİN TARİHİ BELLİ OLDU !

İl içi-il dışı yer değiştirmeler ve özür grubu atamaları ne zaman yapılacak?

ÖĞRTEMEN İL İÇİ VE İL DIŞI TAYİNLERİN TARİHİ BELLİ OLDU !
Edindiğimiz bilgilere göre il içi yer değiştirme duyurusu 16/17/18 Temmuz'da, il dışı yer değiştirme duyurusu Ağustos'un ilk haftasında, özür grubu atamaları ise Ağustos'un 3. haftasında duyuruya çıkacak ve 40 bin yeni öğretmen atamasından önce tüm yer değiştirme işlemleri tamamlanacak.
Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ali
ali - 12 yıl Önce

hani nerde açıklama ya lütfen yeter artık açıklayın şunu ne olur lütfen bıktık artık

yorgun
yorgun - 12 yıl Önce

bıktımm bi sonuç istiyorum önümü görmek sevdiklerime kavuşmak istiyorum

garip öğretmen
garip öğretmen - 12 yıl Önce

Piyasada o kadar tarih dolaştı ki artık inancımız kalmadı.MEB hem kendi hem bizim ayağımızı bir pabuca sokacak.Ramazandı bayramdı nasıl eşyalarımızı taşıyacağız.Bu zamana kadar neden salladı.Bize yazık değilmi?O kadar mı değersiziz.Bakan demişti 3ay tatil yapıyorlar diye tatilimizi de bu şekilde katletmiş oldu.

adem
adem - 12 yıl Önce

hep sallıyosunuz

HEPİMİZ
HEPİMİZ - 12 yıl Önce

OKUL AÇILDI NERDEYSE TALA TAYİN OLUCAZ BU NASIL Bİ İŞTİR

adem
adem - 12 yıl Önce

site yöneticileri şu haberi kaldırın artık.siz hiç takvime bakmıyomusunuz.

sessiz
sessiz - 12 yıl Önce

Lütfen site yöneticileri .Daha dün MEB atama bölümüne gittim.Yönetmelik daha çıkmadı.Bu tarz haberleri lütfen vermeyin zira doğru değil.Lütfen kaldırın artık bu haberi .

ALLAH ISLAH ETSİN....
ALLAH ISLAH ETSİN.... - 12 yıl Önce

18 temmuz,daha il içi tayinler bile belli değil.eşimle beraber tayin istiycez.birimizinki çıkmazsa eş durumuna kaldık .oda belli değil ağuustos sonunda...2 çocuğum var biri okula yazılacak diğeri bakıcıya ,ev kiralamalıyım ,küçük oğlum için üvenilir birini bulmalıyım ,ne zaman ne zaman Allah ıslah etsin ,ve 1 eylül de işe başlıycam 3 ay tatil yaptım ya ...Ben bu sıkıntılarıma neden olanları yüce yaratıcıya havale ediyorum ,öğretmeni anlamayanları koltuklarından ahkam kesen bütün yöneticileri Allaha havale ediyorum ..O BİLİR YAPAR...


SIRADAKİ HABER