Öğretmenlerden örnek davranış

Osmaniye'nin Bahçe ilçesindeki bir ilköğretim okulundaki öğretmenler, okulun boya işlerini yaparak sınıfları yeni eğitim yılına hazırlıyorlar.

Öğretmenlerden örnek davranış

Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulunda görevli bir grup öğretmen, okulların açılmasına kısa bir süre kala görev yaptıkları okulun fiziki şartlarının iyileştirilmesi için bir ay önce başladıkları çalışmaları sürdürüyor.

Okul Müdürü Bekir Dal, müdür yardımcısı Hasan Çaydan, resim ve görsel sanatlar öğretmeni İsmail Cici, sınıf öğretmeni Alpgiray Yakupoğlu beraberlerindeki hizmetli Abdurrahman Akgün ile yaklaşık 30 gündür sınıfları boyuyorlar.

Yaz tatillerinin bir bölümü okulda çalışarak geçirdiklerini söyleyen öğretmenler, okuldaki derslikleri, kütüphaneyi, ana sınıfını, müdür ve öğretmenler odasını boyadılar.

Gönüllü öğretmenlerle yaklaşık 1 aydır okulda çalıştıklarını söyleyen okul müdürü Dal, öğretmenlere özverilerinden dolayı teşekkür etti.

Dal, ''Öğretmenlerimiz 3 binadan oluşan okulumuzu kapılardan tavana kadar boyamakla kalmayıp, sınıf tahtalarımızı ve öğrencilerin sıralarını da boyadı. Bu sayede yeni eğitim yılına hazır gireceğiz. Bir haftaya kadar okulun tüm boya işini bitireceğiz'' dedi.




Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER