MEB'DEN YENİ UYGULAMA

ajanskamu.com internet sitesinin haberine göre Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü 25/03/2013 tarihli ve 68898891/903/312569 sayılı yazısı ile

MEB'DEN YENİ UYGULAMA
 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Hizmet Takip Programı (HİTAP) uygulamasının başlatılmış  olduğunu, Milli Eğitim Bakanlığı'da görev yapan personele verilecek hizmetlerde kolaylık sağlamak amacıyla personel bilgilerinin HİTAP’a aktarıldığını bildirilmiştir. Ancak  Milli Eğitim Bakanlığı'da görev yapan personelin HİTAP’a aktarılan kayıtlardan 367.132 erkek personelin askerlik bilgisinin eksik olduğunun  SGK Başkanlığı tarafından yazıyla bildirildiği belirtildi.

Buna göre; Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okul/kurumlarda  görev yapan askerlik bilgisi bulunmayan erkek personelin (tescilli ve muaf olanlar da dâhil) kişisel şifreleri ile bu bilgilerinin kendileri tarafından sisteme girilmesinin sağlanması (Personel Kimlik Bilgileri ekranı-Askerlik Durumu) gerekmektedir.

Not: Kişisel Bilgiler Modülü ekran güncellemesi Bakanlığımız Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca yapılacak olup, takip edilmesi gerekmektedir.

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan
Hasan - 11 yıl Önce

İlsis ve mebbis modülleri tamamen öğretmen unvanlı personele göre hazırlanmış bir yazılımdır. Çünkü onlardan başka unvanlarda çalışan personel Bakanlıkta yokki!!!!! Örn. Başka kurumda geçici görevlendirilen bir GİHS personeli, görevlendirildiğidiğer kurumun unvanını bu sistemde kullanamıyor.Ne enteresan değil mi??????

SIRADAKİ HABER