MEB'DEN BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNE YAZI !

22 Kasım 2012 Perşembe (BUGÜN) gününden itibaren her hafta olmak üzere 60 dakikalık 11 bölüm halinde güncel konularla Bilişim Sohbetleri adı altında programlar düzenlenecektir.

MEB'DEN BİLİŞİM ÖĞRETMENLERİNE YAZI !

FATİH Projesi kapsamında bu yıl 5. sınıflarda okutulmakta olan Bilişim Teknolojileri ve Yazlım Dersinin yaygınlaşması, iyi örneklerin paylaşılması ve öğretmenler tarafından bilişim teknolojilerinin daha etkin öğretimi amacıyla BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ ve bu dersi okutan öğretmenlere yönelik http://uzem.eba.gov.tr adresi üzerinden 22 Kasım 2012 Perşembe gününden itibaren her hafta olmak üzere 60 dakikalık 11 bölüm halinde güncel konularla Bilişim Sohbetleri adı altında programlar düzenlenecektir.


20 Kasım 2012 Salı günü saat 15:30 da 30 dakikalık test yayını yapılacaktır. 22 Kasım 2012 tarihinden itibaren yayınlanacak yayınları özellikle Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri izlemeleri önemle tavsiye edilmektedir.Program esnasında Mail ve Telefon ile canlı yayına katılarak soru ve görüşleri paylaşma imkanı sunulacaktır.

Programı izleyemeyen öğretmenler yayını daha sonra http://uzem.eba.gov.tr adresi yayın arşivinden ulaşabilecektir.

Bu bağlamda görev yapan tüm Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri yayını izleyeceklerdir.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER