MEB'DEKİ GRUP BAŞKANLARI DEĞİŞİMİNDE KİM NEREYE GETİRİLDİ ?

MEB’de ataması yapılan ve görevden alınan grup başkanları belli oldu. Bakanlık kaynaklarından edindiğimiz bilgilere göre grup başkanlarının görev yerleri ve isimleri şu şekilde ...

MEB'DEKİ GRUP BAŞKANLARI DEĞİŞİMİNDE KİM NEREYE GETİRİLDİ ?
Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamaların , görevden almaların ve yeni görevlendirmelerin geçtiğimiz günlerde yapıldığını Kamudanhaber farkıyla sizlere duyurmuştuk. Grup başkanlığı ataması yapılanlar ve görvden alınanlar ile ilgili sitemize çok sayıda mail geldi. En çok merak edilen konu ise yeni grup başkanlarının isimleri ve görevden alınan grup başkanlarının kim olduğu ile ilgili sorulardı..
Bakanlık kurmaylarından aldığımız bilgilere göre yeni grup başkanlarının isimleri şu şekilde;

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünden Ahmet Vefa Bey ve İsmail Bey kadro aldılar. Diğer görevlendirmelerin yerine ise Ayse ... ile İbrahim ... ile birlikte iki yeni isim daha geldi.

Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünden üç grup başkanı ile yollarını ayıran bakan iki yeni ismi de buraya düşünüyor.

TTK Başkanlığında üç grup başkanı kadro aldı....

Hikmet ORMAN Dönemi Kapandı

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünde müstafi Genel Müdür Yardımcısı ve Grup Başkan vekili olan Hikmet ORMAN’a görev verilmedi. Hikmet ORMAN’dan boşalan göreve ise Bekir ERDOĞAN kaydırıldı. Eğitim Grup başkanlığına ise yeniden Hamza AYDOĞDU vekalet edecek.Yine İnsan Kaynaklarına Mustafa K. Grup başkanı olarak görev aldı. Burada grup başkanı olarak görev yapan Hacer Hanım ise TTK Başkanlığına kaydırıldı.

Özel Öğretim Genel Müdürlüğünde Yusuf Bey ve Şakir Bey kadro aldı. Ercan A...y görev aldı.

Temel Eğitim Genel Müdürlüğünde Atıf ALA kadrosunu aldı.
Mesleki Teknik Eğitim Gn. Md. de İbrahim Uz... kadro aldı.
Din Öğretimi Genel Md. de Osman De...l kadro aldı.
Destek hizmetleri gn. md. De Fevzi Bey ve Mustafa Bey kadrolarını aldı.
Ortaöğretim gn. md. de Hülya Hanım kadro aldı.
Yeğitek te Oğuz Bey kadro aldı.

Ortaöğretim gn. md. de Murat Bey ve Yaşar Bey görev aldı.
Mesleki teknik. eğit. Osman Bey görev aldı.
Salih ALTUNTAŞ ise Sendikalar Grup başkanlığına getirildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
AYLA
AYLA - 12 yıl Önce

il içi sıraların işletilmezse sendikalardan bir çok istifa olacaktır.340 puanlı köyde çalışırken ve birinci sırada beklemekte iken 30 puanlı norm fazlası verilmekte nedir bu adaletsizlik

SIRADAKİ HABER