İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OKUL MÜDÜRÜ MÜLAKAT KOMİSYONU SON ANDA DEĞİŞTİ Mİ?

İstanbul'da okul müdürü mülakat komisyonuna MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'in müdahale ettiği komisyon üyelerinin değiştirildiği öne sürülüyor.

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ  OKUL MÜDÜRÜ MÜLAKAT KOMİSYONU SON ANDA DEĞİŞTİ Mİ?


http://www.kamudan.com/
  özel haber 


İstanbul Milli Eğitim  Müdürlüğü  okul müdürü mülakatını Ataşehir’deki  Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde   yapmaya hazırlanıyor. Bugün başlayıp 20 Eylül 20137e kadar sürecek mülakatlarla bir çok okula müdür ataması yapılacak.

kamudan.com'un edindiği bilgilere göre müdür ataması mülakatı yapılması için ise milli eğitim müdürlüğü bünyesinde bir komisyon oluşturuldu. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız geçen cuma akşamı eğitim sendikalarının  şube başkanları ile bir toplantı yapıp herkesin kabul edeceği bir komisyon oluşturulacağını ve torpile mahal vermeden hak edenin müdür olacağı bir çalışma yapacaklarını dile getirdi. Sendika temsilcileri müdür Yıldız’ın tutumundan memnun olarak toplantıdan ayrıldı.

Hafta sonu müdahalesi 

Ancak hafta sonu mülakatı yapacak olan komisyona Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından müdahale edildiği ve komisyon için yeni isim listesi oluşturulduğu iddia ediliyor.  Bakanlığın bu tutumunu İstanbul’da ciddi bir kaosa yol açacağı dile getiriliyor. Şimdi mülakata katılacak okul müdür adayları komisyonun nasıl karar  vereceğini merakla bekliyor.

Şimdi kamudan.com olarak soruyoruz

Sendika temsilcileri ile görüşen ve güvence veren İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız bu müdahaleye sesiz mi kalacak?

Mülakat komsiyonuna son dakika müdahalesi sendika baskısıyla mı yapıldı?

Komisyona müdahale ettiği öne sürülen MEB Müsteşarı önceki komisyonda neden memnun olmadı?

Diğer illerde yaşanan mülakat skandalı  İstanbul'a da mı taşınacak?


MÜSTEŞAR TEZGÂHIN NERESİNDE?

Remzi Özmen'in yazısı için tıklayın 


 

DEĞİŞTİRİLEN MÜLAKAT ÜYELERİ KİMLER? TIKLA OKU 
http://www.kamudan.com/turk-egitim-senden-mulakat-aciklamasi-mustesar-mulakatlara-mudahale-mi-ediyor-12111.html
Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER