İLKSAN İL VE İLÇE TEMSİLCİLERİNİ BİLGİLENDİRİYOR...

İLKSAN İl ve İlçe temsilcileri Bilgilendirme Toplantıları yapılıyor. Toplantılar hakkında,İLKSAN dan yapılan açıklama şu şekildedir.

İLKSAN İL VE İLÇE TEMSİLCİLERİNİ BİLGİLENDİRİYOR...
           Bakanlığımızdan alınan izin doğrultusunda; Sandığımız iş ve işlemleri hakkında İlçe / İl Temsilcilerimizi gruplar halinde bilgilendirmek amacıyla, seminerlerimiz yapılmaktadır.
            İlk olarak 06 Ekim 2012 tarihinde Elazığ Öğretmenevinde gerçekleşen bilgilendirme toplantımızda Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Van, Bitlis, Diyarbakır, Malatya, Adıyaman, Batman Siirt İlçe ve İl temsilcilerimizin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.
            13 Ekim 2012 tarihinde Antalya İli Alanya İlçesindeki Ananas Otel’de Antalya, Konya, Karaman, Burdur, Isparta, Afyon, Muğla, Denizli, Uşak, Kütahya, İzmir, Aydın, Manisa, Eskişehir İlçe ve İl temsilcilerimizden oluşan heyet ile seminerimiz gerçekleşmiştir.
Seminerler çerçevesinde İLKSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tuncer YILMAZ , sandığın çalışmaları hakkında genel bilgiler vermiştir. Ayrıca temsilcilerimize seminer programı çerçevesinde Aidat ve Sosyal Yardımlar Müdürü Sn. Mustafa Kemal TÜRKOĞLU, üyelik konusunda ve Sandığın sosyal yardımları konusunda önemli bilgileri hazırlanan sunum çerçevesinde iletmiştir. Yine önemli bir konu olan İKRAZ hususunda ise İKRAZ Müdürü Sn. Murat ÖZCAN, hazırlanan sunun çerçevesinde değerli temsilcilerimizin karşılaşabileceği sorunlar için eğitim vermiştir.
20 Ekim 2012 Cumartesi günü Erzurum Öğretmenevinde; Erzurum, Kars, Ardahan, Artvin, Iğdır, Ağrı, Bayburt, Gümüşhane, Rize, Erzincan, Trabzon İlçe ve İl temsilcilerimiz ile yapılacak toplantıdan sonra belirlenen program dahilinde;
  • 03 Kasım 2012 tarihinde Ankara ilinde,
  • 10 Kasım 2012 tarihinde Samsun ilinde,
  • 17 Kasım 2012 tarihinde Gaziantep ilinde,
  • 24 Kasım 2012 tarihinde Sakarya ilinde yapılacaktır.
 
Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER