HABABAM SINIFI ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE BULUŞTU

Hababam Sınıfı efsanesi Öğretmenler gününde buluştu..

HABABAM SINIFI ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE BULUŞTU
 
7 ‘den  70’e her yaştan izleyici için önemli bir yere sahip olan Türk sinemasının efsanevi filmi Hababam Sınıfının hayattaki oyuncuları Üsküdar Belediye’sinin düzenlediği Öğretmenler günü etkinliğinde bir araya geldi.

Filmin çekimlerinin yapıldığı Üsküdar’daki Validebağ Öğretmenevi Adile Sultan Kasrındaki etkinlik büyük ilgi gördü.Etkinliğe Üsküdar Belediye Başkanı  Mustafa Kara,Üsküdar Belediye Başkan yardımcısı Hilmi Türkmen ,Hababam Sınıfı oyuncuları ve Üsküdar’da görev yapan öğretmenler katıldı..
 
Etkinlikte filmin unutulmaz sahneleri barkovizyon eşliğinde yansıtıldı.Oyuncular sahnelerle bir kez daha o yıllara gitti.
 
Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen oldukça samimi geçen ortamda Halit Akçatepe’ye filmin meşhur soba sahnesini sordu.Kopya çekmek için sobanın içine gizlenen namı diğer Güdük Necmi sahnenin film hilesi olduğunu söyledi..Halit Akçatepe etkinlikte komik tavırları ve espirileriyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
Efsane filmin kahramanlara yemeğin ardından sınıfı ve binayı gezdi..Oyunculara film sahnelerinden karelerin olduğu tablo hediye edildi. Hababam öğrencileri Üsküdar 40.yıl için sınıfın müze haline getirilmesi için Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen’den söz aldı..
Etkinlik okul önünde çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi… 
Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER