GÖREV YERİ DIŞINDA SEMİNERE GİDEN ÖĞRETMENLERE YOLLUK VERİLECEK Mİ ?

Görev Mahalli Dışında Seminere Katılanlara Yolluk Verilecek mi?

GÖREV YERİ DIŞINDA SEMİNERE GİDEN ÖĞRETMENLERE YOLLUK VERİLECEK Mİ ?

 

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, bugün Temel Eğitim Genel Müdürü Funda KOCABIYIK'a seminer döneminde görev mahalli dışında seminere katılan öğretmenlere yolluk ödenmesi hususunda ivedilikle bir çalışma yapılması gerekliliğini iletti.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK, Temel Eğitim Genel Müdürü Funda KOCABIYIK'a seminer döneminde görev mahalli dışında seminere katılan öğretmenlere yolluk ödenmesi hususunda ivedilikle bir çalışma yapılması gerekliliğini iletti.
 
 
Türk Eğitim-Sen Genel Merkezi'nden yapılan görüşme içeriğinde şu ifadelere yer verildi: Özellikle seminer döneminde görev mahalli dışında seminere katılan öğretmenlere yolluk ödenmesi hususunda Bakanlığın ivedilikle bir uygulama yapmasını isteyen Koncuk, zaten ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan öğretmenlerin bir de bu harcamalarıyla ciddi bir kayıplarının olduğunu ifade etti.
 
Genel Müdür Kocabıyık da konuyu ivedilikle incelettireceğini ve girişimde bulunacağını belirtti. Bakanlığın çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Müdür, eğitim politikalarının uygulanmasında eğitimin tüm paydaşlarıyla işbirliği içerisinde olmayı arzu ettikleri ifade etti.
 
Genel Başkan İsmail Koncuk, Funda Kocabıyık’ın, öğretmen ve müfettiş olarak uzun yıllar görev yapmış bir eğitimci olarak, verimli hizmetler sunacağına inandığını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER