AVCI: ARINÇ'IN AÇIKLAMALARI ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerle ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın gerekli açıklamayı yaptığını söyledi. Avcı, “O açıklamalar çerçevesinde bir çalışmamızı sürdürüyoruz.” dedi. Bakan...

AVCI: ARINÇ'IN AÇIKLAMALARI ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerle ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın gerekli açıklamayı yaptığını söyledi. Avcı, “O açıklamalar çerçevesinde bir çalışmamızı sürdürüyoruz.” dedi.     Bakan...
 
   
Bakan Avcı: Arınç'ın açıklamaları çerçevesinde çalışmamızı sürdürüyoruz
 
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, dershanelerle ilgili olarak Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın gerekli açıklamayı yaptığını söyledi. Avcı, “O açıklamalar çerçevesinde bir çalışmamızı sürdürüyoruz.” dedi. 
 
    Bakan Avcı, Çankaya Üniversitesi’ndeki ‘Dünya Gençlik Forumu’na katıldı. Avcı, programdan çıkışta, basın mensuplarının dershanelerle ilgili sorularını cevapladı. Avcı’nın “Biliyorsunuz, dün hükümet sözcümüz Bülent Arınç Bey, gayet derli toplu, güzel bir açıklama yaptı.” sözleri üzerine gazeteciler, ‘internet dershaneciliği ile ilgili bir talimatınız var mı’ diye sordu. Bunun üzerine de Avcı, “Şimdi o açıklamalar çerçevesinde bir çalışmamızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı. 
 
    Paydaşlarla görüşme konusunda bir takvimin söz konusu olup olmadığını yönündeki bir soruya da Avcı, “Dün Bakanlar Kurulu sırasında bakan yardımcımız dershane temsilcileri ile görüştü. Bakanlar Kurulu sonrasında müsteşarımız bir başka dershane grubu temsilcileri ile görüştü. Dolayısıyla bunlar önceden hazırlanmış görüşmeler.” diye cevap verdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER