ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU VARAN 2. RESMİ YAZIDAN T'Yİ ATIP KÜRTÇE ÇALIŞTAY İZNİ ALDILAR

23 Nisan kutlamalarında bayrak rezaletinin yaşandığı İstanbul Küçükçekmece Arif Nihat Asya İlk ve Ortaokulu'nda şimdi de 'T'si atılmış resmi yazıyla' Kürtçe İletişim Çalıştayı izni tartışılıyor.

ARİF NİHAT ASYA İLKOKULU VARAN 2. RESMİ YAZIDAN T'Yİ ATIP KÜRTÇE ÇALIŞTAY İZNİ ALDILAR

23 Nisan kutlamalarında bayrak rezaletinin yaşandığı İstanbul Küçükçekmece Arif Nihat Asya İlk ve Ortaokulu'nda  şimdi de 'T'si atılmış resmi yazıyla'  Kürtçe  İletişim Çalıştayı izni tartışılıyor.

BAYRAK HABERİ İÇİN TIKLAYIN


Okul yönetimi  Kaymakamlık'tan izin alarak 'Yakınlar Uzak Olmasın Projesi" kapsamında Kürtçe İletişim Çalıştayı yapma kararı aldı. Okul yönetiminin  Küçükçekmece Kaymakamlığı'na gönderdiği  yazıda Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C.'den  T atılıp sadece C. ile  resmi yazı yazıldığı ortaya çıktı.  Eğitimciler bu duruma tepki gösterdi. İhmal mi yoksa bilinçli bir açılım çalışması mı? diye soruyorlar.

Çalıştaya öğretmenlerin katılması için de öğretmenlere baskı yapıldığı öne sürülüyor.   işte o yazı.

OKUL YÖNETİMİNE ÇAĞRI 

Arif Nihat Asya İlk ve Ortaokul yönetimi her iki haberimizle de ilgili açıklama yapmak  ve görüşlerini paylaşmak isterse [email protected] adresimize gönderebilirler.
 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet
ahmet - 11 yıl Önce

ülkenin içinde bulunduğu hassas durum göz önünde bulundurulduğunda,çoçuklara bayrağı ve atatürk ü inciltecek,hakaret ve aşağılama görüntüsü ortaya çıkaracak iş ve işlemlerin içinde olmamak lazım.bu okul müdürü,öğretmen ve velilerinde sorumluluk göstermeleri gereken bir konu tabi ki...

VELİ
VELİ - 11 yıl Önce

MÜDÜR BEYİ YIPRATMAK VE HARCAMAYA CALIŞMAK İCİN OYNADIĞINIZ BU ÇİRKİN OYUNDAN ÖTÜRÜ SİZLERİ KINIYORUM.

Öğretmen
Öğretmen - 11 yıl Önce

Kürtçe dersi almak ister misiniz diye soruldu sadece. Kesinlikle baskı söz konusu değil. Bu yazıyı okulumuzdan kim buralara uçurduysa tamamen onun hayal gücünün eseridir. Okulumuz Atatürk ilke ve inkılaplarından ödün vermeden eğitim vermektedir. Okul yönetiminin bilerek T.C. ifadesini değiştirmesini düşünmek bile komiktir.

insanlık
insanlık - 11 yıl Önce

acik bulmak yakalamak istedikten sonra herkesin kaşının üstünde gözü var

Ahmet Demir
Ahmet Demir - 11 yıl Önce

Yazıyı okuyan birisi adamın ne yapmaya çalıştığını anlar.Devlete,okula bağlı,ikna edilmiş insanlar kavramlarını kullanan birini takdir etmek yerine kalkıp yermeye,karalamaya çalışıyorsunuz.Bu haberi yapanları o okula bir zahmet gitmeye ve okulda yapılan fadakar çalışmaları görmeye davet ediyorum.

Beşir Durul
Beşir Durul - 11 yıl Önce

Ufuk Balcı, evrensel olacaksın. Ufuk Balcı, mahalli olmayacaksın.Ufuk Balcı, eğitimci olacaksın. Ufuk Balcı bugünü kurtarmanın hesabı ile sana emanet edilen neslin geleceğini karartmayacaksın.Uzun vadeli düşüneceksin , bayrağın kutsallığını bileceksin. Cumhuriyetin, Milli Mücadelenin kutsiyetinin TÜRKİYE CUMHURİYETİ olduğunu kavrayacaksın ki oturduğun koltuğun hakkını verebilesin. Başka türlü ülkemiz Türkiye de Türk olsun , kürt olsun ne olursa olsun hangi kökenin insanı olursa olsun resmi ve konuşma dilinin TÜRKÇE olduğunu önce sen bilmelisin ki güneşi balçıkla sıvamaya kalkmayasın.Ufuk Balcı, komik durumlara düşmeden , yarının ne getireceğinin hesabını iyi yap ki yalnız kalmayasın.

semih evren
semih evren - 11 yıl Önce

tanıdığım yüzlerce insandan daha çok bu memleketi, bayrağı seven, bölücülüğe karşı duran, dinini seven dürüst namuslu bir insan olan ufuk kardeşime yapılan haksızlığı lanetliyorum. şundan çok iyi eminim kendi adım gibi bu haberi yapan bu belgeyi marifetmiş gibi internete sızdıran şahıslardan çok daha türkiye sevdalısıdır kendisi. sizler gibi bir harfin peşinde koşupta kendini ifade etmeye çalışmaz. haberi yayınlayan, belgeyi sızdıranlar siz hiç hata yapmadınız değil mi hayatınız da. bilgisayarın tuşlarına her zaman doğru ve eksiksiz bastınız. gözden kaçan bir hata. ne oldu kıyamet mi koptu? rejim mi değişti? vatan elden mi gitti? milleti kışkırtmayın.

Arşidük
Arşidük - 11 yıl Önce

Bu memleket sahipsiz değil beyler!.. Türk'ün dili TÜRKÇEDİR. Ufuk Balcı beyefendi , midyata pirince gideyim derken , bak ne hazin değil mi elindeki avucundaki buğdaydan oluyorsun. Kim ki TÜRK'E KEFEN BİÇMEYE KALKMIŞTIR , TARİH SAHNESİ ŞAHİTTİR BOYLARININ ÖLÇÜSÜ ALINMIŞTIR. Cumhuriyetin ismi sen silsen de dilin lal olup söylemesede uluslararası arenada REPUBLİCA TURKEY , kusura bakma kürtçe değil universal bir dil olan english lisanına göre birleşmiş Milletler'de TÜRKİYE CUMHURİYETİ olarak geçer. Kurucusuda M.Kemal ATATÜRK tür. Beyefendi gördüğünüz gibi TÜRK, TÜRKÇE, TÜRKİYE gibi kelimeler bu milletin genlerine , akıttığı ve gerekirse gene akıtacağı kanlarına işlemiştir. BU BÖYLE BİLİNE Kİ GAFİL , NE BİLSİN DENMESİN.


SIRADAKİ HABER