ALAN DEĞİŞİKLİĞİNDEN PİŞMAN OLANLARA, DÖNME İMKANI ...

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdiği yazıyla,daha önce alan değiştiren öğretmenlerin 9-11 Ocak tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı İnternet adresi üzerinden giriş yapmalarının sağlanmasını bildirdi.

ALAN DEĞİŞİKLİĞİNDEN PİŞMAN OLANLARA, DÖNME İMKANI ...

İl Millî Eğitim Müdürlüklerine

Bilindiği gibi, 2012 yılı özür durumundan yer değiştirme döneminde, özür durumundan yer değiştirmesi yapılamayan öğretmenlerin iller arasında alan değişikliği yoluyla atamaları yapılmıştır.
... Bu kapsamda alan değişikliği yapılan öğretmenlerden daha önce görev yaptıkları alana ve il’e atanma talebinde bulunanlar olduğu gibi öğrenci velilerinden de bu öğretmenlerin önceki alanlarına geçirilmeleri yönünde talepler gelmektedir.
Bu durumdaki öğretmenler hakkında yapılacak değerlendirmelere esas olmak üzere; 2012 yılı yer değiştirme döneminde iller arası yer değiştirme yoluyla ilinize alan değiştirerek atanan öğretmenlerden eski alanına ve iline dönmek isteyenlerin, 9-11 Ocak 2013 tarihleri arasında http//mebbis.meb.gov.tr internet adresinde yer alan başvuru ekranına giriş yapmalarının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih erdem
fatih erdem - 12 yıl Önce

bu alan değişikliği il içinde yapanları da kapsıyor mu

nevzat özdemir
nevzat özdemir - 12 yıl Önce

yazıdan anlaşıldığı kadarıyla,il içi alan değişikliğinide kapsıyor...

hasan
hasan - 12 yıl Önce

iller arası yer değiştirme yoluyla diyor....il içini kapsıyor mu gerçekten ...

pişman öğretmen
pişman öğretmen - 12 yıl Önce

işte olay budur....kamuoyu oluşturmanın kesin sonucudur bu...ciddi bir yanlıştan dönüldü...alan değişikliğinden pişman olanlar ve alanında verimli olmadığını hissedenlerin dönmesi lazım.......

m.sevacan
m.sevacan - 12 yıl Önce

alan değişikliği il içini de kapsıyor mu bilen varsa yazarsa çok sevinirim

melek
melek - 12 yıl Önce

il içini kapsıyor mu ? lütfen bilgisi olan yazsın.

casmin
casmin - 12 yıl Önce

il içini kapsamıyor arkadaşlar. biz üvey evladız. sizi allaha havale ediyorum. il dışından gelip başarısız olanlarda öğretmen il içinden alan değiştirip başarısız olanlarda öğretmen. ben matematiğe geçtim,ortaokul öğrencilerine matematik anlatamıyorum sayın bakanım. eğer zerre kadar eğitimi düşünüyorsanız meb bakanı olarak il içi alan değiştirip geçtiği alanda çocuklara faydalı olamayanların geri dönüş isteklerini de kabul edersin. ha ben ne yapacağım bundan sonra? 3 aydır yaptığımı yapacağım. matematik dersine girip öğrencilerle havadan sudan konuşmak.böyle 40 dakikayı geçirmek. ama ben bunu yaparken vicdanım sızlıyor. ders işlemek istiyorum ama anlatamıyorum. eğitimi düşünüyorsanız il içi alan değiştirenleride hak verirsinzi. vermesseniz zararını çok değil 5 sene sonra bu ülke çekecek...

alim
alim - 12 yıl Önce

bu yazı il içini de kaspsıyor bence,il dışını dönzerip,il içi izin verilmezse saçma birşey olur,bunu düşünemiyorum..


SIRADAKİ HABER