ADAY MEMURLAR İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ BAŞLADI

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında imzalanan işbirliği protokolü ile İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan aday memurlar oryantasyon eğitiminden geçirilecek

ADAY MEMURLAR İÇİN ORYANTASYON EĞİTİMİ BAŞLADI

İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde 02 Ocak 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen protokol törenine İstanbul Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın, İstanbul Aydın Üniversitesi akademisyenleri ve İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve ilgililer katıldı.

 

Protokol kapsamında gerçekleştirilecek olan oryantasyon eğitimiyle İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan aday memurların ve halen görevini yürütmekte olan personelin mesleki yeterliliklerini geliştirmelerine ve güncel bilgilerle donatılmış olarak görev yapmalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

 

Protokol imza töreninde bir konuşma yapan İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız; büyük bir hızla gelişen teknolojiye ve teknolojinin doğru kullanılmasına vurgu yaparak “Devlet kurumlarında görev yapan personelin güncel bilgilerle donatılmış, hızlı ve doğru bilgilerle görev yapması zorunluluk haline gelmiştir. Bu amaçla İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Aydın Üniversitesi arasında yapılan işbirliği protokolü, çalışanlarımızın mesleki gelişimi açısından büyük önem taşımaktadır.” dedi.

 

İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın da iki kurum arasındaki iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü ile birçok alanda işbirliği ve projeler yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu, ülkemiz ve özellikle İstanbul’un eğitimi için son derece önemlidir.” dedi.

 

İlk dersi Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız tarafından “yönetişim” konusunda verilen oryantasyon eğitiminde aday memurlar bir hafta boyunca halkla ilişkiler, iletişim, etik kuralları, mevzuat, yönetmelik ve temel afet eğitimi konularında eğitim alacaklar. Aday memurların eğitiminin tamamlanmasının ardından İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevini yürütmekte olan diğer memurlara da oryantasyon eğitimi verilerek mesleki gelişimlerine destek olunması ve en son güncel bilgilerle donatılmış olarak görev yapmalarının sağlanması planlanmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER