BEYLİKDÜZÜ'NDE MAHALLE ŞENLİKLERİ HEYECANI…

Beylikdüzü Belediyesi’nin 6 Mayıs – 27 Haziran tarihleri arasında düzenleyeceği “Mahalle Şenlikleri”nin ilki Yakuplu ve Adnan Kahveci Mahalleleri’nde başladı. Şenlikte aileler, çocukları ile birlikte doyasıya vakit geçirme imkanı buldu.

BEYLİKDÜZÜ'NDE MAHALLE ŞENLİKLERİ HEYECANI…
Beylikdüzü’nde mahalle şenlikleri coşkusu başladı. Yakuplu Mahallesi’nde Şehit Piyade Asteğmen Bilal Özcan ile Adnan Kahveci Mahallesi Konak Park’ta aileler ve çocuklar Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı şenliklerde doyasıya eğlendi. Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve 6 Mayıs - 27 Haziran tarihleri arasında toplam yeni yapılan 29 parkta gerçekleştirilecek mahalle şenliklerinde çocuklar aileleri ile birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşayacak. Jonglör, kukla, illizyon, şişme masal kahramanları, eğlence parkı gibi çocukların hoşuna gidecek etkinliklerin bulunduğu şenliklerde ücretsiz olarak pamuk şeker ve patlamış mısır da dağıtılıyor.
Spor Aletlerini İnceledi
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun parkları gezdi, yeni yapılan spor aletlerini çocuklarla birlikte test etti. Aileler ve çocuklarla bir araya gelen Başkan Uzun, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, AK Parti Beylikdüzü Teşkilat Üyeleri ve birim müdürleri de şenlikte hazır bulundular.
Beylikdüzü, Türkiye’nin Yeşil Yüzü…
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un da katıldığı mahalle şenliklerinin ilk günü, Adnan Kahveci Mahallesi Konak Park ile Yakuplu Mahallesi’nde ikamet ettiği sırada 2011 yılında Hakkâri Çukurca’da şehit düşen Şehit Piyade Asteğmen Bilal Özcan adına yapılan parkta gerçekleştirildi. Beylikdüzü’nde dört yılda toplam 74 yeni park yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Uzun “Beylikdüzü’nün tamamını artık bir park gibi düşünüyoruz. Burada yaşayan vatandaşlarımız, yeşil alana ve temiz havaya doyabilecek. AB standartlarında kişi başına düşen 10m2’lik yeşil alanımızla Beylikdüzü İstanbul ve Türkiye’nin en yeşil yüzü oluyor” dedi.
Şehit Bilal Özcan’ın İsmi Okuldan Sonra Parkta da Yaşayacak…
Beylikdüzü Belediyesi tarafından Adnan Kahveci Mahallesi’nde, önce adına okul yapılan şimdi de yaşadığı yer olan Yakuplu’da ismi parka verilen Şehit Asteğmen Bilal Özcan’ın ailesi parkın açılışına katıldı. Şehit olan oğullarının adının okuldan sonra Yakuplu’da bir parkta da yaşayacak olmasından dolayı Beylikdüzü Belediyesi’ne teşekkür eden aile, “Oğlumuz şehit oldu ancak onun ismi işte buralarda yaşayacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER