SERBEST KIYAFETE DEVLET DESTEĞİ

Bakan Şahin kılık kıyafet düzenlemesi ile ilgili konuştu. Bakan Şahin, "Bu uygulama henüz açıklanmadan önce tüm dünya ülkeleri araştırıldı ve Komünist ülkelerde bile bu uygulamanın 90'lı yıllarda var olduğu gözlemlendi.

SERBEST KIYAFETE DEVLET DESTEĞİ
 

 

Bu uygulama şu an için olumsuz yansımaları henüz yansımadı. Ancak okul önlükleri imal eden sektörde sıkıntı olabilir. Bu uygulama bir yıl sonra başlayacaktır. Anne ve babalar bu uygulama olmadan çocuklarına önlük alıyorlardı. Kıyafet konusunda sıkıntı yapmalarına hiç gerek yok.
Artık eski Türkiye değil güçlü bir ülkeyiz. Ayrıca mağdur ailelere bu konuda yardımlarda da bulunacağız.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 12 yıl Önce

Yeter artık ya bu kadar da olmaz.Paralarımızı yatırım yerine hep savurganlığa yönlendiriyorsunuz.Bakın Avrupa'ya böyle bir şey yok.Hükümeti hangi kurum denetlerse lütfen denetlesin.Böyle demokrasi yönetimi olur mu.Veriyorsanız toplanın kendi cebinizden verin.İnsanlar fakir,zengin olabilir ama onur ve gurur herkes tarafından taşınır.Verilen üç kuruşluk yardımları lütfen kabul etmeyin.

alın teri
alın teri - 12 yıl Önce

yatanı beslerim çalışanı döverim parayı savururum var mı bana yan bakan...........

HARİS USTA
HARİS USTA - 12 yıl Önce

Sayın Bakanımız'ın kominist ülkelerindeki eski durumunu şöyle böyle diye bu günkü siyastlerine örnek gösterip açıklamayı pek anlayamadım. Bilerekmi konuşuyor? Gitti gördü mü? Bizlere de zamanında kapısında erkek şapkası görülen evlere girilmediğini çok ballandırarak anlatmışlardı....Bayan öğretmenlar ve küçük kız çocuklarının başlarına türban taktırmak için yürütülen bu politiklara kılıf mı hazırlamak için mi bunları söylüyor???

SIRADAKİ HABER