OKUL YÖNETİCİLERİ KONGERESİ !

Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü'nün GOP Üniversitesi Eğitim Fakültesi işbirliği ile hazırladığı 1. Okul Yöneticileri Kongresi başlıyor.

OKUL YÖNETİCİLERİ KONGERESİ !

Kongrenin başkanlığı İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve GOP Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Baloğlu yapacak.
 
Okul yöneticilerinin sorunlarını tartışmak, eğitim yönetiminde iyi uygulamaları paylaşmak amacıyla yapılan kongre ile ayrıca okul yöneticilerinde yönetim okur-yazarlığının sağlanması  hedefleniyor. Kongrede 28 okul müdürü bildiri sunacak. Bildirilerin okul yöneticilerince yapılacak olması kongreyi diğer kongrelerden farklı kılıyor.
 
Bildiriler “sorun çözme, öğrenci hizmetleri uygulamaları, personel hizmetleri uygulamaları, eğitim hizmetleri uygulamaları, yönetimde yaratıcı uygulamalar” başlıkları altında olacak.
 
Kongre yarın Günü 09:30- 16:00 saatleri arasında GOP Üniversitesi Taşlıçiftlik Yerleşkesi Konferans salonunda olacak. Kongrede sunulan bildiriler daha sonra kitaplaştırılarak okullara dağıtılacaktır.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
SINIFÇI MÜDÜR YARDIMCILARI MAĞDUR OLACAK
SINIFÇI MÜDÜR YARDIMCILARI MAĞDUR OLACAK - 12 yıl Önce

Evet nihayet okullar ayrıldı ve de norm kadro güncellemesi isteniyor dolayısıyla daha önce defalarca söylediğimiz ancak yetkililerden kimsenin dile getirmediği sınıfçı müdür yardımcılarının dıurumu belirsizliğini koruyor okullara norm kadroları güncelleyin deniyor ama hangimiz ortaokula atanacağız hangimiz ilkokulda kalacağız belli değildir. acaba bizim atama branşımız sınıf öğretmeni olduğu için bizi atamayı düşünmüyorlarda ondan mı kimseden ses çıkmıyor.Ayrıştırılan okullara bizi atamaları gerekir yoksa binlerce sınıfçı müdür yardımcısı mağdur duruma düşeceğiz lütfen sayın yetkililer sayın sendika ağaları sayın MEB bakanımız ve sayın Meb bürokratları bu konuda bizlere yardımcı olun ve mevzuatta gerekli değişikliği yapın ya da ek bir made ile biz sınıfçı idarecilerin ortaokullara atanmamızı sağlayın aslında Talim Terbiye Kurulu Kararıyla da bu sorun çözülebilir.Çünkü 5. sınıflar ortaokula bağlandı bizler 5. sınıfların herhangi bir dersin aylık karşılığı okutabiliyoruz Ayrıca sınıf öğretmeni çıkışlı arkadaşların hepsinin diplomasında yan alan branşı mevcut dolayısıyla bu yan aln üzerinden de ortaokullara atamamız yapılabilir. yine talim terbiye kurulu bu konuda bir düzenleme yaparak bu işi basit bir şekide çözebilir. ancak hiç kimse şimdiye kadar atma branşı sınıf öğretmeni olan müdür yardımcılarıyla ilgili tatmin edici bir açıklamada bulunmadı. sayın editör sizin samimiyetinize inanarak ve bu konuyu başlığa taşıyacağınızdan hiçbir kuşku duymadan bu yorumu yazıyorum inşallah dediğimde yanılmıyorum saygılarımla.Ayrıca bunu kongreye katılanlara ulaştırarak orada da dile getirilmesi için yardımcı olmanızı bekliyorum.

SIRADAKİ HABER