Mynet'in dev seçim anketinde ikinci hafta sonuçları açıklandı.

Seçim anketinin ikinci haftasında 72 bin 521 kişi oy kullandı. Türkiye genelinde AKP yüzde 36.0 ile birinci, CHP yüzde 32.4 ile ikinci parti oldu. Bu iki partiyi yüzde 20.9 ile MHP izledi. Bağımsızlar ise yüzde 3.7 ile dördüncü sırada yer aldı.

Mynet'in dev seçim anketinde ikinci hafta sonuçları açıklandı.
Seçim anketinin ikinci haftasında 72 bin 521 kişi oy kullandı. Türkiye genelinde AKP yüzde 36.0 ile birinci, CHP yüzde 32.4 ile ikinci parti oldu. Bu iki partiyi yüzde 20.9 ile MHP izledi. Bağımsızlar ise yüzde 3.7 ile dördüncü sırada yer aldı.

Geçen hafta yayınlanan ilk anket sonuçlarına göre,yüzde 37,7 oy oranıyla AKP birinci parti çıkmıştı. Onu yüzde 31,7 oy oranıyla CHP, 18,2 oy oranıyla MHP izlemişti.

İl il seçim anketi sonuçları için www.mynet.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2011, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
türk islam hareketi
türk islam hareketi - 13 yıl Önce

kim nederse desin türk islam hareketi dünyaya hakim olacak vatan bölünmez bütündür tbmm ye mhp çoğunluk millet vekilliğiyle temsil edilmelidir.mhp tabanı ve kadroları güçlü olan bir siyasi partidir.akp gibi amerikaya hizmet eden mason partiler müslüman türke hizmet edemez.akp tabanı olmayan toplama bir partidir. bunlar aslını neslini bilmeyen laf ebeleridir.hiç uğraşma bu kasetmiş açılımmış bunları şerefli türk milletine yutturamazsın hepsi fiyasko sandıkta silineceksiniz.tüm vatan sever aziz mlletimizi allaha emanet ediyorum

mhp büyük çoğunlukla meclise girmelidir
mhp büyük çoğunlukla meclise girmelidir - 13 yıl Önce

oylar mhp ye vatana millete ihanet eden şer odaklarıyla işimiz olmaz akp yi panik sardı korkunun ecele faydası yok açılımla kasetle sahtekarlıkla bu işler yürümez.sonunuz iyi değilmillet işsiz karnı aç siz hala bu milleti kandırmaya çalışıyorsunuz.dış borç hat safhada her yeri sattınız talan ettiniz yaptığınız yatırımlara gelince devede kulak bile değil işçi memur emekli köylü esnaf öğrenci sandıkta senden hesap soracak amrikaya yalakalık yapacaksınız ondan sonra müslümanlığı kimseye burakmayacaksınız sizi sahtekar din bezirganları ülkeyi kaosa sürükleyen düzenbazlar türk milleti bu oyununuzu seçimde bozacaktır.er geç adalet tecelli edecektir.

Kasetler İşe Yaradı...
Kasetler İşe Yaradı... - 13 yıl Önce

MHPnin oylarındaki bu artışın tam kaset fırtınasına denk gelmesi düşündürücü.Kasetler MHPyi 1.partiliğe çıkartacak gibi...

SIRADAKİ HABER