MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 'GÖNÜL DOSTLARI' İLE BULUŞTU…

Gönül dostları geleneksel Pazar kahvaltısının bu ayki konukları, MHP İstanbul Milletvekili adaylarıydı.

 MHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ADAYLARI  'GÖNÜL DOSTLARI' İLE  BULUŞTU…
Kahvaltılı toplantıya, MHP İstanbul Milletvekili adaylarından, Murat BAŞESGİOĞLU, Prof Dr.Ümit ÖZDAĞ, Saffet SANCAKLI, Prof.Dr.Orhan GEDİKLİ, Sayit YUSUF, Doğan AVCI, Enver DEMİR, M.Emin ÖZKURT ve Yasemin YILDIRIM katıldı.Milletvekili adaylarının yanı sıra,MHP İstanbul Kadın Komisyonu Başkanı ve Üyeleri ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yöneticileri de yoğun katılım sağladılar.

      2004 yılından bu yana, her ayın ilk Pazar günü, kahvaltılı toplantıda bir araya gelerek “Memleket Meselelerini” konuşan “Gönül Dostları” çeşitli yaş ve mesleklerden “Türk Milliyetçilerinin” oluşturduğu bir sohbet platformu. MHP.İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı, Enver DEMİR’in de mensubu olduğu, Koordinatörlüğü ve Sözcülüğünü yaptığı “Gönül Dostları” nın arasında öğretmenden doktora, esnaftan işçiye kadar birçok sosyal kesimden katılımcı bulunuyor.

      İstanbul Akgün Otelde düzenlenen bu ayki  kahvaltıya katılımın çok yoğun olduğu gözlendi. Kahvaltının ardından,milletvekili adayları takdim edildi ve kendilerinİ  tanıtmaları için söz verildi.Takdimlerden sonra yapılan söyleşide konuşan, Sayit YUSUF ,Prof.Dr.Orhan GEDİKLİ, Saffet SACAKLI ,Prof.Dr.Ümit  ÖZDAĞ ve  Murat BAŞESGİOĞLU,  2011 seçimlerinin önemine değindiler. Ülkede yaşanan değişimleri örneklerle açıklayan konuşmacılar, AKP hükümetinin ülkeyi bölünmeye götürdüğünü ve bunun engellemenin tek yolunun sandıktan geçtiğini söylediler. Milliyetçi Hareket Partisinin ülkenin sigortası olduğunu ve MHP nin  bu seçimde hem İktidardan hem de Anamuhalefet ten oy alabileceğini savunan konuşmacılar  bunun için, Türk Milliyetçilerinin bu seçimde her zamankinden daha fazla çalışması ve MHP üzerinde oynanmak istenen oyunların iyi tahlil edilmesi    gerektiğini söylediler.
                                                                                                                   
      

      Enver DEMİR
     
      Gönül Dostları


RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLAYINIZ



Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2011, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER