MEBBİS'DE KAOSU.ÖĞRETMENE HİZMET PUANI ŞOKU !.

Daha önce İlköğretim Okulu iken 4+4 şeklinde İlkokul+Ortaokul belirlenen okullarda görevli öğretmenlerin kadroları yeni durumlarına uygun olarak aktarılmaya başlandı.

MEBBİS'DE  KAOSU.ÖĞRETMENE HİZMET PUANI ŞOKU !.

 

 

Daha önce İlköğretim Okulu iken 4+4 şeklinde İlkokul+Ortaokul belirlenen okullarda görevli öğretmenlerin kadroları yeni durumlarına uygun olarak aktarılmaya başlandı.
 
Kadrosu aktarılan öğretmenler MEBBİS Personel İşlemleri e-personel Modülü (özlük)'den sisteme giriş yaptıklarında şok oldular. Çünkü hizmet puanları ''0'' sıfırlanmıştı.Ayrıca bazı öğretmenlerin kadrolarının alakasız okullara, Liselere v.b aktarıldığı görüldü.
 
Bu durum karşısında öğretmenler büyük panik yaşıyor ve MEB'den acilen açıklama bekliyorlar..

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
gecenin sesi
gecenin sesi - 12 yıl Önce

3-4 gündür ben hiç giriş yapamıyorum. mebbis şifrelerinin sıfırlandığı söyleniyor, doğru mu?

Nadir YURTSEVER
Nadir YURTSEVER - 12 yıl Önce

Kamudan Com'a Tüm Öğretmenlerin Duyurusudur!!!Sınıf Öğretmenleri Olarak 4+4+4 Eğitim Sisteminden Dolayı Norm Kadro Fazlası Olduk!!!Şu Anda Yüzbinlerce Arkadaşımız,Öğrencilerimiz,Ailemiz Mağdur!!Tüm Sınıf Öğretmenleri Olarak Sizden İsteğimiz Norm Kadro Mağduriyetizi Duyurmanızdır Saygılar.

SİNEM GÜLEN
SİNEM GÜLEN - 12 yıl Önce

EVET MEBBİSTE HEM BİLGİLERİM GÜNCEL DEĞİL HEMDE HİZMET PUANIM SIFIR GÖRÜNÜYOR, NASIL DÜZELECEK

Meryem Çevik
Meryem Çevik - 12 yıl Önce

Öğretmenler bu neslin kurucularıdır.Öğretmenlerin psikolojilerini bozarak nasıl bir toplum elde etmeye çalıştığınızı bir türlü anlamıyorum. her gün acaba bizimle daha nasıl uğraşacaklar diye düşünüyorum.Aslında unutulmaması gereken bir şey var ;BAKAN olabilmeleri için öğretmenlere ihtiyaçları var .Okumadan ve gelenek ve göreneklere bağlı olmadan sağlıklı bir birey olunamaz.bizim sonumuz ne olacak bilemiyorum Bende TEKNOLOJİ VE TASARIM ÖĞRETMENİYİM dersimiz 6. sınıftan da kaldırıldı.Acaba maaşımızın karşılığını doldurabilmek için başka hangi meslek dallarını yapacağız :(

ELİF KOÇ
ELİF KOÇ - 12 yıl Önce

HİZMET PUANIMI ÖĞRENMEK İSTİYORUM

Berrin bakıcı
Berrin bakıcı - 10 yıl Önce

Hizmet puanımı öğrenemiyorum .Okullara göre tayin isteyeceğim .Bu durumda nasıl isteyebilirim ki??

SIRADAKİ HABER