KAYSERİ STÖ' LERİN BAŞBAKANA ÇAPULCU CEVABI

KAYSERİ STÖ' LERİN BAŞBAKANA ÇAPULCU CEVABI
BÜYÜK TÜRK MİLLETİ!
       
17 Nisan 2013 Çarşamba günü ilimize ikna çalışmaları yapmak için gelen “Akil”lere Şehit Aileleri Derneği ve Kayseri Sivil Toplum örgütleri, “milli bir tepki” göstermişlerdir. Bunun üzerine Başbakan, bu milli tepkiyi gösterenlere aşağıdaki sözlerle hakaret etmiştir.Bir avuç çapulcunun çeşitli illerdeki saldırısını sabırla takip ediyoruz.(Milliyet-19 Nisan-2013)Dün Kayseri'de bir avuç çapulcunun çirkin gösterisine rağmen bu Kayseri halkının tutumu değildir.(Gazete Vatan-19 Nisan 2013) Başbakan R.Tayyip ERDOĞAN

                                         KÖTÜ SÖZ, SAHİBİNE YAKIŞIR.

     Bizler;”millî duruş” sergileyen “millî duyarlılığı öne çıkaran” Sivil Toplum Kuruluşlarıyız. Türk Milleti’nin Millî ve Manevî Değerlerini her şeyin üstünde tutan kuruluşlarız.
17 Nisan 2013 günü Kayseri Hilton Otel’de, Akiller’le SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ KAYSERİ BULUŞMASI adı altında bir toplantı gerçekleştirildi. Bizler de Sivil Toplum Kuruluşları olarak belirtilen Toplantı’da görüşlerimizi açıklayıp heyete sorularımızı sorduk. “Bir avuç çapulcu”nitelemesine muhatap olacak hiç bir hareketimiz olmadı. Sn.Başbakan’ın bu hakaret dolu sözlerini misliyle kendilerine iade ediyor; Başbakan’ı sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Atalarımız ne güzel ifade etmiş: Kötü söz, sahibine yakışır. Herkes, Başbakan gibi düşünmekmecburiyetinde değildir. Başbakan’ın “ileri demokrasi”den anladığı; kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmek mi acaba?Üzülerek belirtelim ki Türk vatanı, Türk Bayrağı için canını vermekten çekinmeyen “şehit aileleri”de Başbakan’ın “çapulcu” ifadesinden nasiplerini almışlardır.
      Sn. Başbakan “çapulcu”arıyorsa Kandil’e, İmralı’ya, onların işbirlikçileri ile onları aklamaya çalışanlara baksın. Aradığını bulur.Kayseri Hilton Otel Erciyes Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Toplantı’da söylediklerimizi aynen burada da tekrarlıyor; sağduyusuna her zaman güvendiğimiz Büyük Türk Milleti’nin takdirlerine sunuyoruz. “Analar ağlamasın” kılıfı altında, 40 bin insanımızın kanını içen Bebek Katilinin “yol haritası”yla Türk milleti dönüştürülmek ve istenen şekle getirilmek için “akil adamlar heyeti” oluşturulmuştur.Bunun, hukuki dayanağı olmayıp bu heyet, gayri meşru bir oluşumdur. Bu, anayasa suçudur. “Akil adamlar” da onları görevlendirenler de anayasa suçu işlemektedirler.“Barış süreci” adı altında, Türk milleti bölünmeye doğru sürükleniyor.Türk milleti savaş mı kaybetti de “barış”tan bahsediliyor?“Türk”, “Türk bayrağı”, “Atatürk”, “Türkiye Cumhuriyeti”, Türk milleti” gibi yüce kavramların tahrik unsuru sayılarak bu kavramların tartışmaya açılması, “süreç”in asıl amacı mıdır?Müebbete mahkum edilmiş insanlık suçu işleyen terör elebaşısının muhatap alınarak diriltilmek istenmesi hem evrensel hukuka hem de Türk yasalarına aykırıdır.
        Şu hususlar asla unutulmamalıdır:
         1-Hukuki varlığı olmayan “akil adamlar heyeti”ni tanımıyoruz.
         2- Türk milleti zekidir, çalışkandır, akıllıdır; “akiller”e ihtiyacı yoktur!
        3-Türkiye Cumhuriyeti, üniter ve millî bir devlettir. Hiçbir güç, bu niteliğini değiştiremeyecektir.
        4-Millî iradenin tecelligahı TBMM varken, “akil adamlar heyeti” oluşturmak yüce Meclis’i yok saymaktır ve Türk milletine hakarettir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
     19.04.2013
     NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

      SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI-KAYSERİ
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER