KAHRAMAN ÖĞRETMEN ÜÇ KİŞİYİ KURTARDI AMA...

Osmaniye'deki kazada yaşamını yitirenlerden sınıf öğretmeni Ahmet Cebeci'nin ölmeden önce 3 kişinin hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

KAHRAMAN ÖĞRETMEN ÜÇ KİŞİYİ KURTARDI AMA...
Osmaniye'de 6'sı ilkokul öğrencisi  14 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaşamını yitirenlerden sınıf öğretmeni Ahmet Cebeci'nin ölmeden önce 3 kişinin hayatını kurtardığı ortaya çıktı. Yakınları ve görgü tanıklarının ve yakınlarının anlattığına göre Cebeci, kazadan sağ kurtulduktan sonra midibüste bulunanları kurtarmak için suya daldı. Araçta sıkışanların 3'ünü kurtarmayı başaran Cebeci, 4'üncü kez suya daldı, ancak bir daha çıkamadı. Ahmet Cebeci'nin aynı okulda birlikte görev yaptığı öğretmen eşi Seval Cebeci'nin de geziye katıldığı ve diğer midibüste olduğu belirtildi.

 
MEB'den hayatını kaybedenler için taziye mesajı
 
Osmaniye'de yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden 14 kişi için taziye mesajı yayımladı.5 Haziran 2016 Pazar günü Osmaniye'de öğrencileri taşıyan midibüsün sulama kanalına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 öğrenci, 1 öğretmen ve 8 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. 
Bu elim kaza sonucu hayatını kaybeden öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, Milli Eğitim camiamıza başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum.
Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER