İŞTE SON ANKET VE SONUÇLARI

Erdoğan MYK toplantısında açıkladı.

İŞTE SON ANKET VE SONUÇLARI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dünkü MYK toplantısında AKP'nin son oy oranını açıkladı.

ŞUBAT AYI ORANLARINDA ARTIŞ

"Vatandaşımız partimize tam destek veriyor" yorumunda bulunan Erdoğan'ın açıkladığı son ankete göre AK Parti'nin oyu Şubat ayı itibarıyle yüzde 52.4. Ankete göre ana muhalefet partisi CHP yüzde 22, MHP ise yüzde 12.8'e ulaştı. 4 saat süren MYK toplantısında oy oranları detaylı bir şekilde masaya yatırıldı.
Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET ÇETİN
MEHMET ÇETİN - 11 yıl Önce

DUYDA İNANMA DİYE BİR SÖZ VARDIR.ABARTILI GÖSTERİLEN KAMUOYU ARAŞTIRMALARINI KASITLI BU ŞEKİLDE YAYARAK KENDİSİNİ SEÇİM SONRASI HAKLI ÇIKARMA ÇABASI.TUŞLAR KENDİ ELLERİNDE %60 YAPABİLİRLER HİÇ ÖNEMİ YOK.MHP'NİN YÜKSELİŞE GEÇİŞİNİ KAPATMAYA ÇALIŞIYORLAR.İSTERLERSE BERABER SOKAĞA ÇIKALIM.KİME TEVECCÜH GÖSTERİLİYOR GÖRSÜNLER.BİZ İDDİALIYIZ BU KONUDA.HODRİ MEYDA.

justin
justin - 11 yıl Önce

Ak parti her yeni seçimde ortalama en az % 5 oyunu arttırıyor 49 + 5 = % 54 banko oy alır. ak parti muhafazakarlığı savunduğu için oyunu arttırmak için chp'yi karalaması bile oyunu muazzam arttırmasına yetiyor.

eğitimci
eğitimci - 11 yıl Önce

göreceğiz......

Tamer
Tamer - 11 yıl Önce

Palavra, artık millet gözünü açtı.imralı, gelir adaletsizliği, işsizlik vb problemler AKP için sönün başlangıcı olacaktır.öğretmenleri tahkir edenler, inatla öğretmen ataması yapmayanlar bunun bedelini ödeyecektir.

akparti
akparti - 11 yıl Önce

akpartiyer şimdiyekadar oy verdim ama artık...

SIRADAKİ HABER