GENÇLER İTİDALLİ OLUN

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İmralı görüşmeleri ile ilgili tepkisini sürdürdü. Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Gençlik Kurultayı ve Şöleni'nde konuşan Bahçeli'den Gençlere "itidalli olun" tavsiyesi i

GENÇLER İTİDALLİ OLUN

Bahçeli, konuşmasında Türkçülük tartışmalarına da değindi ve "Türkçülük vebalı hasta muamelesi görmektedir" diye konuştu. 

."Türkiye'nin tansiyonu İmralı'ya göre inip çıkmaktadır"

Bahçeli, "Türkiye'nin tansiyonu İmralıya göre inip çıkmaktadır. Bölücü kalkışmanın med-ceziri İmralı'ya endekslenmiştir. Genelkurmay başkanları Türk ordusunun serefli simaları, kan akıtan PKK militanları ile yer değiştirmiş, terörist olarak küstahça suçlanmıştır" diye konuştu.

"Türkçülük" tartışmalarına da değinen MHP Lideri, şunları söyledi:

"Türklük sulandırılmakta ve etnik kimlik mertebesine çekilmektedir. Türk milletinden bahsetmek ırkçılıkla anılır olmuştur. Milliyetçilik, kafatasçılıkla bir ve eşdeğer görülmüştür. Hele hele Türkçülük vebalı hasta muamelesi görmektedir. Zira bu Türk milletinin sakatlanması için mecburidir. Üniter devlet yapısı tartışılmakta, başkanlık modeli inatla dillendirilmektedir. Zira Türkiye'nin federasyona gitmesi için bu gereklidir." 

Gençlere "itidal olun" tavsiyesi

Bahçeli, gençlere de şu tavsiyelerde bulundu:

"Teenniyle hareket ediniz, tedbirli ve itidalli olunuz, tahriklerden uzak durunuz. Kavgayla aranıza sınır çekiniz; sabırlı, imanlı, ahlaklı, çalışkan, kültürlü Türk gençliği olmaya muhakkak ki devam ediniz."

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER