ESNAFA 100 BİN LİRALAIK KREDİ !

TESK'e bağlı kuruluşlar, üyeleri ve KOSGEB hedef kitlesi içinde yer alan KOBİ'ler tarafından daha etkin kullanılabilmesi ve esnaf-sanatk'r adaylarına yönelik girişimcilik eğitimlerinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

ESNAFA 100 BİN LİRALAIK KREDİ !

 

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile KOSGEB İdaresi Başkanlığı arasında 9 Ekim işbirliği protokolü imzalanacak. Protokol ile KOSGEB desteklerinin TESK'e bağlı kuruluşlar, üyeleri ve KOSGEB hedef kitlesi içinde yer alan KOBİ'ler tarafından daha etkin kullanılabilmesi ve esnaf-sanatk'r adaylarına yönelik girişimcilik eğitimlerinin yaygınlaştırılması hedefleniyor.

TESK'ten yapılan açıklamaya göre TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan tarafından imzalanacak protokol ile KOSGEB desteklerinin TESK'e bağlı kuruluşlar, üyeleri ve KOSGEB hedef kitlesi içinde yer alan KOBİ'ler tarafından daha etkin kullanılabilmesi ve esnaf-sanatk'r adaylarına yönelik girişimcilik eğitimlerinin yaygınlaştırılması hedefleniyor. Yine protokol ile girişimciliğin geliştirilmesini teminen TESK ve bağlı Oda, Birlik ve Federasyon üyelerine KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinin verilmesi ve "KOSGEB Yeni Girişimci Desteğinden" yararlanılabilmesi hedefleniyor.


Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
selçuk budak
selçuk budak - 12 yıl Önce

ben küçük esnafım küçük esnaflara 100 tl kredi için ne gerktigini bilmiyorum

SIRADAKİ HABER